Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, έγινε θηρίο και δεν χωράει να περάσει από τις πόρτες

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μπορεί να είναι παροπλισμένος μαχητικά εξαιτίας του τραυματισμού του και άλλων υποχρεώσεων ωστόσο κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας βάλει πολλά μυικά κιλά.

Conor McGregor motions to the crowd during a news conference for a UFC 264 mixed martial arts bout Thursday, July 8, 2021, in Las Vegas. McGregor is scheduled to fight Dustin Poirier in a lightweight bout Saturday in Las Vegas (AP Photo/John Locher)
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο τραυματισμός του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο τρίτο παιχνίδι του με τον Ντάστιν Ποριέρ τον έχει αφήσει εκτός αγώνων για αρκετούς μήνες. Ο Ιρλανδός σταρ των ΜΜΑ έχει ξεπεράσει το κάταγμα στο πόδι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει κάτι όσον αφορά το αγωνιστικό του μέλλον στο UFC.

Βέβαια, μπορεί να μην αγωνίζεται αλλά φροντίζει να κρατιέται σε φόρμα. Ο ΜακΓκρέγκορ το τελευταίο διάστημα έχει μεταμορφωθεί βάζοντας πολλά μυικά κιλά. Έχει γίνει διπλάσιος σε σχέση με το πώς τον βλέπαμε στους αγώνες του πράγμα που συχνά πυκνά διαφημίζει στο Instagram για να δείξει πως παραμένει ενεργός και πιστός στο πρόγραμμα της γυμναστικής του.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει πως έχει βάλει 15 κιλά καθαρά μυϊκά και σε ανάρτησή του ότι δεν χωράει να περάσει από τις πόρτες του σπιτιού του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK