Ντάνι Άλβες: Ετών 39 με κορμί για επιστημονική μελέτη

Ο Ντάνι Άλβες δημοσίευσε φωτογραφία μετά από την άσκησή του στο γυμναστήριο και δυσκολεύει τον κόσμο να πιστέψει πως είναι σχεδόν 40άρης.

FC Barcelona's Daniel Alves, from Brazil, celebrates a goal during a Spanish La Liga soccer match against Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 7, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Daniel Alves, from Brazil, celebrates a goal during a Spanish La Liga soccer match against Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 7, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο πάλαι ποτέ κορυφαίος δεξιός οπισθιφύλακας του κόσμου και της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες είναι 39 ετών (θα κλείσει τα 40 τον Μάιο) και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο κανονικότατα στην Πούμας του Μεξικού οπού μετράει 12 συμμετοχές και 4 ασίστ.

Η φόρμα του Βραζιλιάνου εξαιρετική. Πρόσφατα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία μετά από το γυμναστήριο και όσοι την είδαν έπαθαν πλάκα σχετικά με το πώς διατηρείται σε άριστη κατάσταση ο Ντάνι. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής δεν είναι απλά αδύνατος, είναι στεγνός και γραμμομένος φουλ.

Το σώμα που καταφέρνει να έχει αυτή την περιόδο ο Άλβες δύσκολα και με πολλή προσπάθεια για να το φτιάξουν αθλητές 20 χρόνια νεότεροί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Σνικ πήγε να δει τη Ρόμα του Μουρίνιο με τη σύντροφό του

UEFA Ranking: Ποιες χώρες είχε πίσω της η Ελλάδα όταν έβγαζε 3 ομάδες στο Champions League

Ο Ντιμπάλα σκοράρει κι ένας οπαδός της Ρόμα τον "σβήνει" με viral πανηγυρισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK