Ο Γιώργος Μπόγρης φτιάχνει την πιο νόστιμη πίτσα της καραντίνας

H 'Casa de Bogrinho' αυτές τις μέρες, εκτός από γυμναστική και παραμονή στο σπίτι για την προστασία από την πανδημία, περιλαμβάνει και μαγειρική. Ο Γιώργος Μπόγρης σου μαθαίνει στο Instagram πώς να φτιάξεις εύκολα σπιτική πίτσα!

Ο Γιώργος Μπόγρης σε αναμέτρηση του Προμηθέα κόντρα στον Κολοσσό για την EKO Basket League
Ο Γιώργος Μπόγρης σε αναμέτρηση του Προμηθέα κόντρα στον Κολοσσό για την EKO Basket League EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπόγρης ανήκει στη συντριπτική πλειονότητα των αθλητών που εφαρμόζει το #μένουμε_σπίτι για την διατήρηση της συλλογικής υγείας και αποφάσισε να σπάσει τη μονοτονία των χόμπι όπως gaming, toilet paper challenge, ποστάρισμα παιδικών φωτογραφιών στο Instagram, για να κάνει κάτι πιο δημιουργικό. Ο 'Μπογρίνιο' έφτιαξε σπιτική πίτσα, με συνταγή προερχόμενη από μητέρα συμπαίκτη του, με δική του ζύμη!

Σε ένα video όπου μας τα εξηγεί αργά, απλά και όμορφα, ο φόργουορντ της Τενερίφης δείχνει και στον τελευταίο εργένη εκεί έξω πως η μαγειρική δεν είναι τόσο δύσκολη, όσο μπορεί να φαίνεται. Με μουσική υπόκρουση από το 'Τιμόν και Πούμπα', με σχολιασμό από all-time classic 'παλαιολιθικά' viral video, ο Μπόγρης έφτιαξε μια σοβαρότατη παραγωγή home cooking, ένα video 10 λεπτών που θα μπορούσε να έχει γίνει από κάποιον επαγγελματία social media blogger.

Πριν δεις το video, πριν σκεφτείς "ωχού, μωρέ και δεν παραγγέλνω; Βαριέμαι τώρα να μπαίνω στο σουπερμάρκετ με τα περιοριστικά μέτρα και μετά να κάθομαι στην κουζίνα με τις ώρες", θα φρενάρουμε την (λογική) άρνησή σου, καταγράφοντας τα υλικά που θα χρειαστείς:

  • Ζύμη: Μισό κιλό αλεύρι (τύπου 0.0), ένα σακουλάκι μαγιά, 300 ml νερό, αλάτι και ζάχαρη
  • Γέμιση: Σάλτσα ντομάτας, τυρί (έμενταλ-μοτσαρέλα), πεπερόνι, κάθε άλλο υλικό της αρεσκείας σας όπως γαλόπουλα, μπέικον, πιπεριές
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η πρώτη διατροφική αγάπη και παντοτινή! #bogrinho #pizza #cooking #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις

Σημείωση: Δώστε βάση στην ιδέα του Μπόγρη να αντικαταστήσει τον πλάστη με ένα μπουκάλι κρασί. Είναι τόσο απλό, όμως τουλάχιστον εγώ -ως ερασιτέχνης μάγειρας και υποθέτω πως και αρκετοί από εσάς- δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Grazie mille, Bogrinho!

News 24/7

24MEDIA NETWORK