Ο Μουνιέ βγήκε ημίγυμνος στο χιόνι για διαλογισμό

Σε μία τολμηρή κίνηση προχώρησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Καλλιθέας, Αντονί Μουνιέ, ο οποίος βγήκε στο χιόνι ημίγυμνος, με πολλούς φίλους του, μεταξύ άλλων οι Καρίμ Μπενζεμά και Νταμιάν Λε Ταλέκ, να σχολιάζουν την ανάρτησή του.

Ο Μουνιέ βγήκε ημίγυμνος στο χιόνι για διαλογισμό

Ο Αντονί Μουνιέ δεν το φοβάται το κρύο και το απέδειξε, αφού βγήκε στο χιόνι μόνο με το σορτσάκι του, έκατσε για λίγη ώρα, ενώ το βιντεοσκόπησε και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν λογικό, η ανάρτηση του παίκτη της Καλλιθέας και άλλοτε του Παναθηναϊκού, συγκέντρωσε αρκετά σχόλια φίλων και πρώην συμπαικτών του. "Γνωρίζετε τη δύναμη της αναπνοής και του κρύου; Εγώ για μερικούς μήνες το συνειδητοποίησα. Σας ευχαριστώ που με εμπνεύσατε", έγραψε στη δημοσίευσή του ο 34χρονος.

Το post του σχολίασε και ο μέσος της ΑΕΚ, Νταμιάν Λε Ταλέκ, ο οποίος έκανε ταγκ και τον ατζέντη τους, γράφοντας: "Πιστεύω ότι επιβάλλεται ένα ραντεβού στο γραφείο πολύ γρήγορα". Μεταξύ άλλων σχολίασαν ο συμπατριώτης του, Καρίμ Μπενζεμά, οι Κάρλος Ζέκα και Χουλτ.