Ο Πολ Πογκμπά ακολουθεί τη 'δίαιτα του λαϊκού παιδιού'

Η δίαιτα του 'σου έφτιαξα μια μερίδα αρνάκι στο φούρνο' χτίζει ακόμα και σταρ της Premier League. Έχουμε αποδείξεις.

Ο Πολ Πογκμπά ακολουθεί τη 'δίαιτα του λαϊκού παιδιού'
COPYRIGHT 2019 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν/πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει σε ποιότητα, το φρέσκο, 'μαμαδίστικο' φαγητό. Σε αυτό το αξίωμα υπακούν ακόμα και επαγγελματίες σταρ του ποδοσφαίρου. Όχι δεν αναφέρομαι στους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ και στην εξεζητημένη, posh διατροφή τους, αλλά στον τιτάνα Πολ Πογκμπά. 

Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει διαμορφώσει ένα διαιτολόγιο που στηρίζεται αποκλειστικά στο σπιτικό φαγητό και πιο συγκεκριμένα, στο φαγητό που του ετοιμάζει η μητέρα του. Ο Πογκμπά υπακούει παρ' όλα αυτά σε κάποιες σταθερές αρχές ως προς την διαμόρφωση των γευμάτων του:

  • Σε καθημερινή βάση ένα από τα γεύματα του περιέχει αυγά ή/και όσπρια. Επιπλέον, πριν από το γυμναστήριο, προετοιμάζει ένα shake πρωτεΐνης. 
  • Οι πρωτεινούχες τροφές που προτιμά είναι: σολωμός, σούσι, αρνί.
  • Πίνει πάρα πολύ νερό, ώστε να 'θωρακίζει' αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό του σύστημα. 
  • Ανάμεσα στο μεσημεριανό και το βραδινό του, φροντίζει να τρέφεται με φρούτα και σαλάτες.
  • Το junk food που προτιμά είναι πατάτες τηγανητές και το εντάσσει στην καθημερινότητα του όχι περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα.

Το παραπάνω πρόγραμμα του Πολ Πογκμπά συνδυάζεται φυσικά με ένα εξοντωτικό πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει αερόβιες και αναερόβιες προπονήσεις, γυμναστηριακά workouts και προπονήσει που εστιάζουν στην άρση βαρών και συνεισφέρουν αποτελεσματικά στο 'χτίσιμο' ενός σταρ της Premier League. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής την άποψη του για το μίλκο και την τυρόπιτα στο πρωινό, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Πολ 'προσκυνά' το σπιτικό φαγητό, ως το σημείο αναφοράς μιας απαιτητικής καθημερινότητας στην Premier League και στις διεθνές διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK