The Porzingis comeback: όλο το ασκησιολόγιο της επιστροφής

Ο Λετονός των Μάβερικς γυρίζει στη δράση, έχοντας ακολουθήσει και ολοκληρώσει ένα δίχως παρεκκλίσεις πρόγραμμα.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις επιστρέφει στη δράση μέσα από ένα συγκεκριμένο ασκησιολόγιο
Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις επιστρέφει στη δράση μέσα από ένα συγκεκριμένο ασκησιολόγιο AP PHOTO/LM OTERO

Υπάρχουν κάποιοι παίχτες οι οποίοι σε κάνουν να τους συμπαθήσεις αμέσως. Ένας από αυτούς είναι ο Kristap Porzingis. Η ιστορία του έχει αρκετά κοινά στοιχεία με του Γιάννη. Άγνωστος στο ευρύ κοινό επιλέχθηκε στα ντραφτ από την Νέα Υόρκη. Η επιλογή του έφερε πολλές αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους, μέχρι που τον είδαν να παίζει. Μαζί με τον Γιάννη θεωρείτο από τους μονόκερους του παγκόσμιου μπάσκετ. Δεν βρίσκεις πολύ συχνά παίχτη στα 2.20 με χειρισμό μπάλας άψογο και σουτ σαν 3άρι. Αμέσως κέρδισε τον σεβασμό όλων και απέδειξε ότι μαζί με το Γιάννη είναι το μέλλον του NBA.

Είχε όμως 2 πολύ μεγάλες ατυχίες. Η πρώτη ότι επιλέχθηκε από τους Νικς, μια ομάδα χωρίς πρόγραμμα, μια ομάδα χάος. Η δεύτερη και σημαντικότερη είναι ότι αντιμετώπισε 2 σοβαρούς τραυματισμούς. Ο δεύτερος συνέβη την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε, χιαστός. Μέσα όμως στην ατυχία του είδε την τύχη να του σκάει ένα χαμόγελο. Η Νέα Υόρκη τον έστειλε στους Μάβερικς δίπλα στον άλλο αγαπημένο μου παιχταρά, τον Ντόνστιτς. Αν αυτό το δίδυμο δέσει και είναι υγιές, τότε θα δούμε πράγματα και θάματα από τους Ντάλας.

Για να συμβεί αυτό όμως χρειάζεται πολύ δουλειά από τον Λετονό και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά. Εδώ και πολλούς μήνες λιώνει στην προπόνηση και στα βάρη, έχει βάλει κοντά στα 10 κιλά σε μυς και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει όχι μόνο δυνατός, αλλά καλύτερος από κάθε άλλη φορά και μαζί με τον Λουκά Ντόνστιτς να συνθέσουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στη Λίγκα.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε κάποιες από τις αγαπημένες του ασκήσεις.

1.Hip Thrusts

2.Speed Bands

3. Barbell situps

4. Dips

5. Πιέσεις στήθους με αλτήρες

6. Bossu workout

7.Power cleans

8. Aglity ladder drills

Αν θες να μάθεις καινούργιες ασκήσεις και να αναβαθμίσεις την προπόνηση σου βρες τον Πολυμερόπουλο Βαγγέλη στο instagram @vpolimero

News 24/7

24MEDIA NETWORK