Το bulldog training του Αλεκσάντρ Ζιντσένκο είναι απολαυστικό

Ο Αλεκσάντρ Ζιντσένκο σου δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο για να γυμναστείς στο σπίτι, παρέα με τα κατοικίδιά σου. Δείχνει τουλάχιστον διασκεδαστικό!

O Αλεκσάντρ Ζιντσένκο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα.
O Αλεκσάντρ Ζιντσένκο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα. COPYRIGHT 2020 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Ο Αλεκσάντρ Ζιντσένκο βρίσκεται σε υποχρεωτικό περιορισμό στο σπίτι, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία και στο σύνολο (σχεδόν) της Ευρώπης. Ο Ουκρανός αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι απολαμβάνει τη σπιτική θαλπωρή μαζί με τη συμπατριώτισσα σύντροφό του, την καλλονή αθλητικογράφο Βλάντα Σένταν. Παράλληλα προετοιμάζεται για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους -όποτε και αν αυτή αποφασιστεί- κάνοντας καθημερινά εντατική γυμναστική. Σε video που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram, ο Ζιντσένκο επινόησε ένα τρικ, ώστε η γυμναστική να μην γίνεται ποτέ βαρετή.

Αυτή η 'πάρε τα σκυλιά σου μαζί στην προπόνηση' μέρα του Ζιντσένκο μοιάζει σούπερ διασκεδαστική. Τα δυο κατοικίδια του νεαρού Ουκρανού συμμετέχουν παντού, στα squats (κάμψεις στα γόνατα), στα jumping jacks (άλματα πάνω σε υπερυψωμένο αντικείμενο), στο ποδήλατο. Σε κάποιες περιπτώσεις δείχνουν να μην καταλαβαίνουν ακριβώς τι γίνεται, σε άλλες, το απολαμβάνουν.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να δώσεις τη χαρά της συμμετοχής στο κατοικίδιο και στη γυμναστική. Μπορεί να είναι τρέξιμο στο δρόμο (με sms 6 στο 13033) ή και γυμναστική στο σαλόνι σου. Βέβαια, οι παραπάνω ασκήσεις γυμναστικής με κατοικίδιο που δεν είναι σκύλος (σε 'γατογονείς' αναφερόμαστε), δεν έχουν ακόμα δοκιμαστεί και δεν τις προτείνουμε. Οι γάτες έχουν υπερβολικά μεγάλο εγωισμό για να ενταχθούν σε προγράμματα άσκησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK