Κριστιάνο Ρονάλντο: Το 'ραντεβού ύπνου', η τρομακτική νέα του συνήθεια

O Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τον δικό του άνθρωπο που φροντίζει να τον βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο για να διατηρεί το σώμα του σε εγρήγορση, μέσω μιας 'εμβρυακής' υπνοθεραπείας. Θα εξηγήσουμε.

O Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει την επίτευξη ενός γκολ μαζί με τον Γκονζάλο Ιγκουάιν, στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Κάλιαρι.
O Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει την επίτευξη ενός γκολ μαζί με τον Γκονζάλο Ιγκουάιν, στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Κάλιαρι. LAPRESSE

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα ξεχωριστό είδος ανθρώπου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σηκώνεται το πρωί, φωτογραφίζεται στο μπάνιο, ή στο διάδρομο που οδηγεί σε ένα από τα μπάνια της έπαυλης-ησυχαστήριο που διαμένει και αμέσως, από τη στιγμή που η εκάστοτε φωτογραφία του ανέβει στο Instagram, έχοντας ταγκάρει κάποιο από τα δημοφιλή brands με τα οποία συνεργάζεται, έχει κιόλας κερδίσει περίπου 100.000 δολάρια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζει πως αποτελεί υπέρτατη ανάγκη και προτεραιότητα για τον ίδιο, το να μην κλείσουν ποτέ τα μάτια του από την κούραση. Τα μάτια του Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνουν μόνο κατ' εντολή του υπνοθεραπευτή του, Νικ Λίτλχεϊλ και ανοίγουν ξανά, βάσει συγκεκριμένου προγράμματος, σε προκαθορισμένα sessions ύπνου.

Αν όλο το παραπάνω σου φάνηκε σαν μια διαδικασία ενεργοποίησης-απενεργοποίησης ενός ποδοσφαιρικού cyborg, δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Ο Λίτλχεϊλ είναι ένας φημισμένος γιατρός που έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με τον Κάρλο Αντσελότι την εποχή που εργαζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον των πρώτων ετών του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρχής γενομένης από μια επιτυχημένη 'κούρα' στον Γκάρι Πάλιστερ, όταν υπέφερε από την μέση του. Ο Λίτλχεϊλ σήμερα συνεργάζεται μόνιμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας επιβάλλει στον σταρ της Γιουβέντους, ένα αυστηρό ωράριο ύπνου, που τον κρατάει διαρκώς 'φρέσκο', με γεμάτες μπαταρίες.

Μοιάζει με τον ύπνο ενός μωρού και με το hibernation mode ενός ρομπότ, ταυτόχρονα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κοιμάται πέντε 90λεπτα μέσα στη διάρκεια της κάθε μέρας, πριν από τον βραδινό του ύπνο, πάντα σε εμβρυακή στάση, πάντα σε φρεσκοπλυμένα σεντόνια, που αλλάζονται διαρκώς. Μιάμιση ώρα πριν από τον βραδινό του ύπνο έχει ήδη πατήσει shut down σε όλες τις ψηφιακές συσκευές (τηλεόραση, λάπτοπ, κινητό) που έχει γύρω του. Ο καθημερινός ύπνος γίνεται πάντα μετά το πέρας της προπόνησης, σε δωμάτιο εντός του προπονητηρίου της Γιουβέντους, στο οποίο έχει πρόσβαση μόνο εκείνος και δεν προβλέπεται κάποια παρέα, κάποιος sleeping buddy, ούτε γι' αστείο.

 Ο Λίτλχεϊλ δήλωσε πως ο Ρονάλντο γνωρίστηκε μαζί του, την εποχή που αγωνιζόταν με την Ρεάλ, όταν άκουσε μια συνομιλία του με τον Αντσελότι και τον πλησίασε με αρκετές απορίες και μια στοχευμένη ερώτηση: "Αυτή η θεραπεία θα έχει αντίκρυσμα σε μένα;". Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να είναι ανθρωπόμορφο cyborg, με εξελιγμένες ποδοσφαιρικές ικανότητες. Όταν όμως ανοίγει τα μάτια κάθε πρωί, η σύντροφος του, Τζορτζίνα και τα παιδιά τους, ορκίζονται πως μοιάζει με πραγματικό ανθρώπινο ον.

Θα φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα; Το Pod-όσφαιρο απαντά:

News 24/7

24MEDIA NETWORK