To 'superfood περιπτέρου' που εκτόξευσε την απόδοση του Μπέιλ

O Γκάρεθ Μπέιλ δεν έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες της Τότεναμ τυχαία. Εκτός από την σκληρή γυμναστική, είχε πάντα το 'δυναμωτικό' του να τον περιμένει: Ένα πάμφθηνο φαγητό που μπορούσε να βρει παντού στην Αγγλία.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ πανηγυρίζει γκολ κατά τη διάρκεια αναμέτρησης μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ πανηγυρίζει γκολ κατά τη διάρκεια αναμέτρησης μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης. COPYRIGHT 2019 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έγινε 'ψυχρός δολοφόνος' την εποχή που φόρεσε την φανέλα της Τότεναμ, μετρώντας 42 γκολ σε 140 εμφανίσεις, από το 2007 ως το 2013, μια εποχή που λειτούργησε σαν προθέρμανση για την μεγαλειώδη εποχή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον ως τον ερχομό του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει καταγράψει 80 γκολ σε 167 εμφανίσεις στη Ρεάλ και η αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει ήδη ξεκινήσει. Το μυστικό επίσης, για το πως κατάφερε να εκτοξεύει την απόδοση του, αποκαλύφθηκε από έναν τιτάνα των βρετανικών γηπέδων, έναν πανύψηλο, άτεχνο παίκτη με καρδιά μικρού παιδιού, που έγινε η ενσάρκωση της ποδοσσφαιρικής τιμιότητας. Ο Πίτερ Κράουτς 'εξέθεσε' το διατροφικό μυστικό του Γκάρεθ Μπέιλ.

"Τον παρακολουθούσα να τρέχει ασταμάτητα στους αγώνες μας, να διαλύει τον Μαϊκόν στα σπριντ, στις αναμετρήσεις μας με την Ίντερ και απόρησα πώς το κάνει. Τότε ξεκίνησα να τον παρακολουθώ στενά και να τον ρωτάω διάφορα. Δεν πήγαινε μόνο γυμναστήριο, αλλά πριν από κάθε αγώνα συνήθιζε να τρώει μαγειρεμένα φασόλια από κονσέρβα και φρυγανισμένο ψωμί. Τότε ξεκίνησα να κάνω το ίδιο", δήλωσε ο Κράουτς στο Four Four Two πριν από μερικούς μήνες.

"Τότε ξεκίνησα να κάνω το ίδιο. Γυμναστική, αρκετές φορές την εβδομάδα και φασόλια με ψωμί πριν από τους αγώνες. Αλλά τελικά, αποδείχθηκε πως κάποια φασόλια είναι πιο 'μαγικά' από τα άλλα", συμπλήρωσε ο Κράουτς, ο οποίος στην πορεία διαπίστωσε πως και ο Πολ Σκόουλς είχε αδυναμία στο ίδιο 'superfood περιπτέρου' (ή βρετανικού μίνι-μάρκετ αν προτιμάτε) πριν από τους αγώνες, σε συνδυασμό με αρκετά sessions κωπηλατικής άσκησης μαζί με βάρη. Ναι αγαπητέ Πίτερ Κράουτς, αλλά το καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό μπορεί να σε κάνει 'τέρας' όπως διαπίστωσε και ο Μοχάμεντ Σάλαχ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK