Vaser High Definition Lipo: Τέλειο κορμί με τη βοήθεια λέιζερ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πιο εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης.

Vaser High Definition Lipo: Τέλειο κορμί με τη βοήθεια λέιζερ

Το σώμα μας και η εικόνα που έχουμε εμείς οι ίδιοι για αυτό επηρεάζει την ψυχολογία και την καθημερινή μας ζωή. Στις περιπτώσεις που η διατροφή και η άσκηση δεν μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, η πλαστική χειρουργική μπορεί να δώσει την λύση. Η Vaser High Definition Lipo αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης. Η συγκεκριμένη τεχνική μας επιτρέπει να απομακρύνουμε το επίμονο τοπικό λίπος, ενώ ταυτόχρονα αναδιαμορφώνει ολόκληρο το σώμα. Το όνομά της προέρχεται από το μηχάνημα υπερήχων 3ης γενιάς Vaser, το οποίο χρησιμοποιείται στη διάρκεια της επέμβασης.

Σημεία υπεροχής

  1. Δυνατότητα απομάκρυνσης μεγαλύτερης ποσότητας λίπους από περισσότερες περιοχές και μεταφοράς του σε σημεία που το έχουν ανάγκη
  2. Τόνωση και ανάδειξη των μυών
  3. Σύσφιξη του δέρματος και βελτίωση της χαλάρωσης
  4. Σύντομη αποθεραπεία και ελαχιστοποίηση του οιδήματος και των εκχυμώσεων
  5. Ασφαλής τεχνική, εγκεκριμένη από τον FDA

Περιοχές εφαρμογής

Το Vaser lipo μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε κάθε περιοχή που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, με αποτέλεσμα να αλλάζει εντυπωσιακά η συνολική εικόνα του σώματος.

Αποτέλεσμα

Η High Definition λιποαναρρόφηση με Vaser δίνει θεαματικά αποτελέσματα, τα οποία είναι ορατά, άμεσα και βελτιώνονται σταδιακά σε διάστημα 3 μηνών. Να σημειώσουμε πως η σύσφιξη συνεχίζεται για περίπου 6 μήνες μετά την επέμβαση. Εφόσον το άτομο ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Γιατί να προτιμήσω το Vaser lipo αντί για την κλασική λιποαναρρόφηση;

Το μηχάνημα Vaser μας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουμε ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους, χωρίς να δημιουργούνται ανομοιομορφίες στο δέρμα. Ανάλογα με τον τρόπο εκπομπής της ενέργειας και το ακροφύσιο που χρησιμοποιείται, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να κινηθεί πιο ήπια σε ευαίσθητες περιοχές και πιο επιθετικά σε πιο δύσκολα σημεία. Εκτός από την αφαίρεση του λίπους στη διάρκεια της επέμβασης, πυροδοτείται η παραγωγή ινοβλαστών, χαρίζοντας σύσφιξη στο δέρμα. Πρόκειται ουσιαστικά για την πιο αποτελεσματική μορφή λιποαναρρόφησης η οποία μεταμορφώνει συνολικά τον κορμό (πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια).

Είναι η High Definition λιποαναρρόφηση με Vaser σωστή επιλογή για μένα;

Η High Definition λιποαναρρόφηση με vaser απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να αναδείξουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος τους ή να τονίσουν το μυϊκό σύστημα. Μπορούμε δηλαδή να απομακρύνουμε λίπος από την κοιλιά, την πλάτη, την μέση και να το μεταφέρουμε σε σημεία όπως οι γλουτοί ή το στήθος για να δημιουργήσουμε πιο αισθησιακές καμπύλες στις γυναίκες, ή στους θωρακικούς και δελτοειδείς μυς στους άνδρες για να δημιουργήσουμε την εικόνα ενός γυμνασμένου ‘’τριγωνικού’’ κορμού. Ουσιαστικά με αυτή την μέθοδο μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα του σώματος, με μεγάλη ακρίβεια και δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK