Γράψε ιστορία και γίνε ο μεγαλύτερος μονομάχος

Ακούς τις κραυγές των εχθρών σου; Νίκησε τους και γίνε ο ισχυρότερος μονομάχος στην ιστορία των αρχαίων Ρωμαϊκών αρένων στο "War of Titans".

Γράψε ιστορία και γίνε ο μεγαλύτερος μονομάχος

Κάνε ένα ταξίδι στον χρόνο... Γύρνα πίσω στα χρόνια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και μπες στην αρένα. Ακούς τις κραυγές των εχθρών σου; Εξάπλωσε το φόβο και τον τρόμο: Γίνε ο ισχυρότερος μονομάχος των αρχαίων αρένων.

Διάλεξε τον δικό σου χαρακτήρα, εκπαίδευσε τον και φτάσε μέχρι την κορυφή. Εχθροί σου είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του παιχνιδιού οι οποίοι θέλουν να σου κλέψουν τη δόξα. Για αυτό το λόγο φρόντισε να γίνεσαι καλύτερος μετά από κάθε μάχη και να ανεβαίνεις επίπεδα.

Κάθε φορά που τα καταφέρνεις ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά στα μάτια σου έτοιμος να τον κατακτήσεις. Ανακάλυψε νέες πόλεις και επαρχίες, ολοκλήρωσε πολυάριθμες αποστολές για να καταφέρεις να γίνεις εσύ ο καλύτερος.

Το σημαντικότερο όμως που μπορεί να σου χαρίσει το "War of Titans" είναι η κατασκευή της δικής σου αρένας. Μέσα από ένα φανταστικό επεξεργαστή το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τη δική σου αρένα και να προκαλέσεις φίλους και αντιπάλους.

Είσαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση; Αν, ναι, μπες στο "War of Titans" και απέδειξε ότι είσαι εσύ ο καλύτερος μονομάχος.

Αν πάλι δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπες στη Lazyland και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σου τραβήξει την προσοχή και που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στη δουλειά ή στο σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK