Hero Zero: Γίνε ο μεγαλύτερος ήρωας

Ήθελες πάντα να γίνεις ένας ήρωας; Ε, το Hero Zero σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις εσύ ο μεγαλύτερος ήρωας. Ξεκίνα από απλές αποστολές και φτάσει μέχρι στο επίπεδο να σώζεις τον πλανήτη.

Hero Zero: Γίνε ο μεγαλύτερος ήρωας

Ξεκινάς την καριέρα σου σαν ένας απλός ήρωας της γειτονιάς: Το να σώζεις όμως γατάκια και να βοηθάς γριούλες να περάσουν τον δρόμο είναι μόνο η αρχή!

Στο Hero Zero ο μαθητευόμενος σωτήρας του κόσμου που δημιούργησες θα αποκτήσει εμπειρία και φήμη ώστε να γίνει ένας πραγματικός υπέρμαχος της δικαιοσύνης! Σε περιμένουν αποστολές που πρέπει να πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένο χρόνο και αποστολές μάχης που, στη συνέχεια, θα σε μεταφέρουν από τους ειδυλλιακούς κήπους της γειτονιάς σου στον απέραντο κόσμο που βρίσκεται εκεί έξω.

Η σωστή εμφάνιση είναι φυσικά η ψυχή κάθε ήρωα! Ο μελλοντικός σου ήρωας μπορεί να σχεδιάσει και να εξοπλίσει τον εαυτό του. Τα μετρητά που αποκτάς από τις αποστολές σου σού επιτρέπουν να ξεκλειδώνεις όλο και περισσότερο απίστευτο εξοπλισμό για τον ήρωα σου. Όλα είναι δυνατά: από ροζ σεσουάρ με σούπερ δυνάμεις, έως παντόφλες με λουλουδάκια που αυξάνουν τις νοητικές σου ικανότητες! Οι καθημερινές μάχες αυξάνουν τη φήμη σου και οι αληθινοί ήρωες σχηματίζουν ομάδες με δικά τους εμβλήματα και περιοχές!

Το Hero Zero συνδυάζει ατομικό παιχνίδι αλλά και παιχνίδι που παίζεται από πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Με το chat και τα φόρουμ παικτών, οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους πολύ γρήγορα.

Αν πάλι δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπες στη Lazyland και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σου τραβήξει την προσοχή και που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στη δουλειά ή στο σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK