Rail Nation: Γίνε ο άρχοντας του σιδηρόδρομου

Μπες και εσύ στον μαγικό κόσμο του Rail Nation και εξάπλωσε τις σιδηροτροχιές σου σε όλο τον κόσμο!

Rail Nation: Γίνε ο άρχοντας του σιδηρόδρομου

Ξεκίνησε τη δική σου σιδηροδρομική εταιρία!

Στο Rail Nation, οι ενθουσιώδεις φίλοι των σιδηροδρόμων έχουν την ευκαιρία να ιδρύσουν και να διαχειρίζονται τη δική τους εταιρεία σιδηροδρόμων, να διαχειρίζονται τις μεταφορές και τις μετακινήσεις σε καθημερινή βάση, καθώς και να προχωρούν σε συνεργασίες και συνεταιρισμούς, προκειμένου να αναδειχθούν οι μοναδικοί κυρίαρχοι του παιχνιδιού, είτε μεμονωμένα είτε στα πλαίσια μιας ομάδας.

Στην πορεία του παιχνιδιού, η μεταφορά των αγαθών μπορεί να πραγματοποιείται μεταξύ ενός ολοένα αυξανόμενου αριθμού πόλεων και οι παίκτες μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς μεταφορών, κατά τους οποίους τα τρένα τους θα παραβγαίνουν με αυτά άλλων.

Με τον εύχρηστο τρόπο ελέγχου και χειρισμού του παιχνιδιού, καθώς κι ένα αναλυτικό εκπαιδευτικό παιχνίδι (tutorial), το Rail Nation επιτρέπει στους παίκτες την ομαλή εισαγωγή στο παιχνίδι, χωρίς συμβιβασμούς στις επιλογές για τους προχωρημένους παίκτες.

- 113 αναβαθμίσεις μηχανών

- 11 κτίρια σταθμών με 294 αναβαθμίσεις επιπέδων

- 50 πόλεις ανά χάρτη

- 120 εργάτες

- 1078 βιομηχανικές μονάδες ανά χάρτη

- 25 παίκτες ανά συνεταιρισμό

- Περίπου 500 γραφικά avatar

Αν πάλι δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπες στη Lazyland και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σου τραβήξει την προσοχή και που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στη δουλειά ή στο σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK