Πώς να τελειώνεις τις φάσεις στο FIFA19

Δεν γνωρίζουμε αν τα παιδιά στο Bleacher Report εμπνεύστηκαν από τη χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Φετφατζίδη στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αλλά ένα tweet που μαθαίνει τους παίκτες να τελειώνουν σωστά τα τετ-α-τ στο FIFA19 μας έβαλε σε σκέψεις.

Πώς να τελειώνεις τις φάσεις στο FIFA19

Τίποτα δεν έχει συζητηθεί περισσότερο τις τελευταίες μέρες από τη χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Φετφατζίδη στο 94ο λεπτό του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ που τελικά έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Ο Ηλίας Ευταξίας και ο Σταύρος Γεωργακόπουλος έπιασαν ολόκληρη κουβέντα σχετικά με το αν θα καταφέρει ο μέσος του Ολυμπιακού να συνέλθει ψυχολογικά μετά από αυτήν την κακή στιγμή.

Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται (και όλα κάνουν το γύρο του κόσμου, μέσα σε ελάχιστες ώρες). Ακόμα κι αν το tweet του Bleacher Report Football είναι τυχαίο (που μεταξύ μας, πιθανότατα τυχαίο είναι), οι συνειρμοί στα ελληνικά μας μυαλά οδηγούν απευθείας στην τεράστια ευκαιρία που σπατάλησε ο Φετφατζίδης απέναντι στον Μπάρκα.

Σε ένα βίντεο που διαρκεί 1 λεπτό, το B/R Football εξηγεί ότι το να τελειώνεις τις φάσεις έχει γίνει πιο δύσκολο στο FIFA19 συγκριτικά με την περσινή του έκδοση, προτείνοντας λύσεις για έξυπνα τεχνικά πλασέ, όταν αυτό που χρειάζεσαι είναι απλά ένα... έξυπνο τεχνικό πλασέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK