Η πρώτη κονσόλα που παίξαμε PES επιστρέφει

Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι όσοι έχουν λιώσει παρέα με μια κονσόλα θα βυθιστούν στη συγκίνηση και τις αναμνήσεις. Το πρώτο Playstation επιστρέφει φορτωμένο με 20 κλασικά παιχνίδια.

Η πρώτη κονσόλα που παίξαμε PES επιστρέφει

3 Δεκεμβρίου 2018. Μια ημερομηνία που πρέπει να σημειώσεις από τώρα στις κορυφαίες της χρονιάς που μπαίνει στην τελική της ευθεία, γιατί η Sony έχει κάτι πολύ σημαντικό να μας πει.

Η κονσόλα έρχεται πλέον σε μίνι μέγεθος (45% μικρότερη από το original μέγεθος), μαζί με 20 παιχνίδια που καθόρισαν όλους τους gamers στα βάθη των '90s.

Η τιμή του δεν θα ξεπερνά τα 85€, αλλά στ' αλήθεια τώρα, τι είναι 85€ μπροστά στην απόλυτη επαναφορά της '90s αθωότητάς μας;

Η κονσόλα έρχεται με δύο τηλεχειριστήρια, γιατί αν δεν μπορείς να τσακωθείς με τον κολλητό σου παίζοντας, δεν υπάρχει λόγος να παίξεις καθόλου.

Ανακοινώνοντας το PlayStation Classic, η Sony σημείωσε ότι η πρώτη κονσόλα που κατάφερε να πουλήσει 100 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως επανέρχεται για να προσφέρει την ευκαιρία στους gamers να γνωρίσουν απ' την αρχή τα παιχνίδια που τους μεγάλωσαν.

Δυστυχώς, η Sony μας κρατάει σε αγωνία σχετικά με την 20άδα των παιχνιδιών που θα είναι φορτωμένα στην κονσόλα, έχοντας επιβεβαιώσει μόνο τα Final Fantasy VII, Ridge Racer Type 4, Tekken 3, Wild Arms και Jumping Flash.

Μη γίνει κάνα αστείο και δεν υπάρχει το Pro Evolution, έ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK