Έκαναν δώρο στον Τσίπρα... φανέλα των Cubs

Ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο κατά την περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες: μία φανέλα των Chicago Cubs με το όνομά του (PHOTOS).

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο δείπνο εργασίας με Ομοσπονδιακούς και Πολιτειακούς Βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων, και ομογενειακές οργανώσεις, στο Σικάγο την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017. 
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI)
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο δείπνο εργασίας με Ομοσπονδιακούς και Πολιτειακούς Βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων, και ομογενειακές οργανώσεις, στο Σικάγο την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI) EUROKINISSI

Αυτή η περίοδος βρίσκει τον Έλληνα πρωθυπουργό στις ΗΠΑ όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Ιλινόις (σε δείπνο με γερουσιαστές και βουλευτές της περιοχής) έγινε αποδέκτης ενός ξεχωριστού δώρου.

Αυτό ήταν μία φανέλα των πρωταθλητών του μπέιζμπολ, Chicago Cubs, όπου μάλιστα υπήρχε και το όνομά του στην πλάτη συνοδευόμενο με το Νο 1.

Έκαναν δώρο στον Τσίπρα... φανέλα των Cubs

News 24/7

24MEDIA NETWORK