Ερίκ Καστέλ #11: Το σχέδιο του Αργεντινού

Όλα όσα έγιναν στο ενδέκατο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ.

Οι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το "ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 16 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, καθώς κάποια εξ’ αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Η επιστροφή του Καστέλ στην Μπαρτσελόνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο προηγούμενο τεύχος, ενώ παράλληλα, τον είδαμε να γνωρίζεται και με τον παίκτη που είχε αποκτήσει προηγουμένως η καταλανική ομάδα για να τον αντικαταστήσει, όσο αγωνιζόταν στην Παρί.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Ενρίκο Νέρβι, λοιπόν, φαίνεται πως δεν θα γίνει εύκολα φίλος με τον Ερίκ. Όμως, ο Γάλλος έχει πάντα τον τρόπο του. Έτσι δεν είναι;

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΣΤΕΛ

Είναι ωραίες οι βόλτες στην Τόσα και σίγουρα του έλειπαν. Ο Καστέλ έχει επιστρέψει πλήρως στην παλιά καλή πραγματικότητά του. Άφησε τα Παρίσια και τα χρήματα των Γάλλων της Παρί και επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά και τους Παμπλίτος του, με τους οποίους περνάει ξανά πολύ χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΕΝΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΣΤΟ POPCODE.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.