Ερίκ Καστέλ #5: Η αεροπειρατεία

Όλα όσα έγιναν στο πέμπτο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ.

Ερίκ Καστέλ #5: Η αεροπειρατεία

Oι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το " ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 16 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, καθώς κάποια εξ’ αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Στο προηγούμενο τεύχος ασχοληθήκαμε με τον μεγάλο ημιτελικό της Μπαρτσελόνα για το ευρωπαϊκό κύπελλο κόντρα στην γαλλική Ναντ, αλλά και τη μεγάλη ζημιά που υπέστη το εργοστάσιο της Φίαντ, το οποίο περίμεναν όλοι πώς και πώς να ανοίξει. Κυρίως γιατί θα μετακόμιζε και η οικογένεια του Παμπλίτο στη Βαρκελώνη, καθώς ο πατέρας του θα έπιανε δουλειά στο εργοστάσιο κι έτσι ο μικρός θα ξεκινούσε προπονήσεις στην ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Το πέμπτο τεύχος με τίτλο "Η αεροπειρατεία" ξεκινάει στις 13 Αυγούστου με την Ολυμπιάδα της Φίαντ να βρίσκεται σε εξέλιξη και τους Παμπλίτος να παίρνουν μέρος (εκτός φυσικά από τον αρχηγό τους). Ο Τούρο κερδίζει την πρώτη θέση στο άλμα εις ύψος και στις εξέδρες εκτός από τους φίλους του, βρίσκεται και ο Ερίκ Καστέλ, ως επίσημος προσκεκλημένος της Φίαντ.

Μάλιστα, ο αγαπημένος μας ήρωας δεν χάνει την ευκαιρία να συστήσει στον διευθυντή της Φίαντ και τον πατέρα του Παμπλίτο, σε μια προσπάθεια να του βρει δουλειά το συντομότερο δυνατό, ακόμη και σε κάποια άλλη εταιρεία μέχρι να ανοίξει το εργοστάσιο της Φίαντ και αποκατασταθούν οι ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΣΤΟ POPCODE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK