Γίνε Πρόεδρος και διεκδίκησε ένα σκούτερ με το "Έθνος της Κυριακής"!

Στο "Έθνος της Κυριακής" που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 23/12, "Γίνε Πρόεδρος", φτιάξε την ομάδα σου και κέρδισε ένα σούπερ δώρο!

Το "Γίνε Πρόεδρος" επέστρεψε και μοιράζει καθημερινά τρία υπέροχα δώρα, ενώ στο τέλος του διαγωνισμού θα δώσει και τρία μεγάλα, ανάμεσά τους και ένα αυτοκίνητο Nissan Micra.

Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να σου δώσει ένα σούπερ Κυριακάτικο δώρο το οποίο μπορείς να το διεκδικήσει μέσα από το "Έθνος της Κυριακής" που έρχεται εκτάκτως το Σάββατο 23/12.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις την καλύτερη δυνατή ομάδα με το κουπόνι που θα βρεις στο "Έθνος της Κυριακής" και να διεκδικήσεις ένα σκούτερ 125cc & 1 τριήμερο στο Πήλιο Holiday Club!

* Το σκούτερ θα κερδίσει η ομάδα του παίκτη που θα έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλες τις ομάδες που θα συμπληρωθούν στα κουπόνια στο "Έθνος της Κυριακής" (23/12).

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.