Κάνουμε Contra επίθεση στο Ραδιόφωνο 24/7

Το νέο ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24 Media είναι στον αέρα από τη Δευτέρα 22 Μαΐου στους 88,6 με ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό επιχειρώντας να βάλει στην καθημερινότητα μας το "ραδιόφωνο ξανά".

Το Ραδιόφωνο 24/7 εστιάζει στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, την πολιτική, την οικονομία, δίνει έμφαση στον πολιτισμό, τις κοινωνικές δράσεις και τα αθλητικά.

Πολυφωνικό, εξωστρεφές και εκλεκτικό, παρακολουθεί τις εξελίξεις και φιλοξενεί ενδιαφέρουσες ιστορίες από σημαντικά πρόσωπα, για ακροατές με απαιτήσεις, αισθήματα και αισθητική.

Το Contra.gr έχει το δικό του χώρο στο νέο ραδιόφωνο της πόλης. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00 οι Νίκος Γιαννόπουλος, Τόλης Χορτάτος και Γιάννης Ζωιτός μπαίνουν στο studio και για μία ώρα κάνουν Contra επίθεση, με σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας, παρασκήνια και συνεντεύξεις.

Αυτό το Σάββατο (27/7) παρεμβαίνουν στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής και σχολιάζουν την επικαιρότητα, ο Έλληνας προπονητής, Γιώργος Δώνης και η αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο "Paris II", Αναστασία Τσουκαλά.

Μπορείτε να ακούσετε και διαδικτυακά το Ραδιόφωνο 24/7 στον player του News247.gr

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!