Λογαριασμός για τους πληγέντες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η δωρεά του ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα συμπληρωθεί και από τα χρήματα των απλών πολιτών που θα συνδράμουν μέσω λογαριασμού που άνοιξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Λογαριασμός για τους πληγέντες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός
ΕUROKINISSI

Με το 1 εκατ. ευρώ από την προσωπική περιουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε η αρχή. Η συνέχεια θα δοθεί από τον απλό κόσμο και τις δωρεές που θα συγκεντρωθούν στο λογαριασμό που άνοιξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Εθνική Τράπεζα.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση... " σε συνέχεια της προσφοράς του 1.000.000 Ευρώ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, ανοίχθηκε ο ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό λογαριασμού IBAN GR9501101900000019000495226.

Είναι η στιγμή, που όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και περισσότερο από ποτέ δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βίωσαν την καταστροφή, με ουσιαστικά έργα και πράξεις, για τα οποία θα ενημερώνονται οι φίλαθλοί μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK