Νέα Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, Camel Active The Vancouver Way of Life

Η Camel Active κάθε σεζόν μας ταξιδεύει και μας εμπνέει μέσα από το design των ενδυμάτων και υποδημάτων της. Η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017 είναι εμπνευσμένη από το Βανκούβερ που είναι βραβευμένη ως η κορυφαία πόλη σε ποιότητα ζωής και συνδυάζει αρμονικά δάση, βουνά και λίμνες, με φόντο τους τεράστιους γυάλινους ουρανοξύστες.

Νέα Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, Camel Active The Vancouver Way of Life

Έχει χαρακτηριστεί ως η πόλη των αντιθέσεων αφού με ευκολία μπορεί κανείς να κάνει το πρωί σκι στο βουνό και το απόγευμα να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε κάποια παραλία του Ειρηνικού.

Αυτές οι αντιθέσεις οδηγούν στη δημιουργία της φετινής κολεξιόν η οποία υπόσχεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα και να του χαρίσει άνεση, λειτουργικότητα και άψογο στιλ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων και υποδημάτων για κάθε του δραστηριότητα είτε είναι επαγγελματική είτε εκδρομική. Οι αντιθέσεις στην νέα συλλογή εκφράζονται μέσω της λειτουργικότητας των προϊόντων που είναι και το DNA της Camel Active και μέσω των χρωματικών συνδυασμών που αντανακλούν τις τάσεις της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα:

-- Μπουφάν και παρκά που διατίθενται ως ένα κομμάτι αλλά απαρτίζονται από 2 και φοριούνται με 3 διαφορετικούς τρόπους.

-- Πουκάμισα, καρό - μονόχρωμα - με μικροσχέδιο, υπόσχονται να σας συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ ενώ τα πουλόβερ, οι ζακέτες και τα polo t-shirts δεν θα λείπουν ούτε και αυτή τη σεζόν από την κολεξιόν.

-- Παντελόνια σε chino, cargo και 5-τσεπο στιλ επαναπροσδιορίζουν το military και country trend.

-- Υποδήματα σε καφέ, μαύρο, μπεζ, μπλε και γκρι θα υποστηρίξουν απόλυτα τις ενδυματολογικές επιλογές σας προσφέροντας άνεση στη κίνηση.

-- Αξεσουάρ όπως κασκόλ, μαντήλια, ζώνες και καπέλα θα δώσουν τις τελικές πινελιές στην εμφάνισή σας.

H ζωή είναι γεμάτη αντιθέσεις – αφέσου σε αυτές in style!

www.clodist.gr

Νέα Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, Camel Active The Vancouver Way of Life

News 24/7

24MEDIA NETWORK