Νέο, πλούσιο περιεχόμενο και υπηρεσίες από τον OTE TV

O OΤΕ TV εμπλουτίζει το πρόγραμμά του για τους συνδρομητές του σε όλες τις κατηγορίες. Όλοι οι αγώνες του Champions League και του Europa League για τα επόμενα τρία χρόνια στα αθλητικά κανάλια.

Νέο, πλούσιο περιεχόμενο και υπηρεσίες από τον OTE TV

Το περιεχόμενο γίνεται πιο πλούσιο και ποιοτικό στο αθλητικό πρόγραμμα, αφού ανάμεσα σε άλλα θα μπορεί να απολαύσει κάποιος το Champions League, το Europa League, κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αλλά και τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις σε μπάσκετ, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό. Φυσικά, δεν θα πηγαίνει πίσω και το υπόλοιπο πακέτο που έχει να κάνει με ταινίες, σειρές σε πρώτη προβολή, αλλά και προηγμένες υπηρεσίες για πιο ευέλικτη ψυχαγωγία, όπως το OTE TV GO.

Από τον Αύγουστο, το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με όλους τους αγώνες σε Champions League και Europa League για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ σε παράλληλη μετάδοση με ελεύθερο κανάλι θα προβληθούν μόνο ο τελικός για το Europa League και μόνο 13 αγώνες για το Champions League. Ο ΟΤΕ TV ανανέωσε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της Serie A (έως το 2017), της Bundesliga (έως το 2018), του NBA (έως το 2018) και της Formula 1 (έως το 2017), ενώ εξασφάλισε έως το 2019 τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Μέσα από 11 αθλητικά κανάλια, ο OTE TV συνεχίζει να προβάλει πάνω από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ελληνικές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο, αλλά και τις σημαντικότερες διοργανώσεις στο μπάσκετ (Eurobasket 2015, NCAA, Liga Endesa ACB, Lega Basket Serie A), το τένις (ATP World Tour Finals, ATP Tour Masters 1000, ATP Tour 500, 250, Australian Open, Roland Garros, US Open) και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (Moto GP, WRC, FIA World Rallycross, Formula Ε).

Επίσης, στα κινηματογραφικά κανάλια ΟΤΕ CINEMA 1HD, OTE CINEMA 2, ΟΤΕ CINEMA 3, Village Cinema HD, καθώς και το νέο κινηματογραφικό κανάλι από τον Ιούλιο, προβάλλονται πάνω από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, blockbusters, arthouse παραγωγές, ελληνικές ταινίες, αλλά και βραβευμένες νέες σειρές (πχ Odyssey, Satisfaction κα) και νέοι κύκλοι δημοφιλών σειρών (Sherlock, Fargo). Στον OTE TV, οι τηλεθεατές επίσης απολαμβάνουν κορυφαία ντοκιμαντέρ σε υψηλή ανάλυση από τα 10 πιο δημοφιλή κανάλια παγκοσμίως (τα 8 σε HD), καθώς και το πιο πλούσιο και ποιοτικό παιδικό πρόγραμμα.

Με το πρόγραμμα και τις υπηρεσίες του ΟΤΕ TV να εμπλουτίζονται συνεχώς, ο ΟΤΕ TV προχωρά από τις 20 Αυγούστου σε μίνι αναδιαμόρφωση των τιμών στα πακέτα Full και Sports, που πλέον θα διατίθενται, με 24μηνη δέσμευση, στα €24,90/μήνα και €22,90/μήνα, αντίστοιχα, για τους πελάτες OTE.

Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Νέο, πλούσιο περιεχόμενο και υπηρεσίες από τον OTE TV

News 24/7

24MEDIA NETWORK