Νέος Μπλεκ #51: Κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου πανελλαδικά!

Σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί ο Νέος Μπλεκ #51 που συνεχίζει στην νέα του ανανεωμένη μορφή, με Μπλεκ, Ταρζάν, Ντύλαν Ντογκ και Παιδί Πάνθηρας.

Νέος Μπλεκ #51: Κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου πανελλαδικά!

Στις 132 σελίδες του περιέχει:

- Στο β’ μέρος της ιστορίας του Μπλεκ με τίτλο Το κόκκινο λουλούδι, ένα παράνομο φορτίο όπλων που προορίζονται για τους Ινδιάνους και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον των πατριωτών φτάνει μυστικά με το πλοίο "Κόκκινο Λουλούδι". Ο Μπλεκ αναλαμβάνει να το σταματήσει και να αποτρέψει την επικείμενη σφαγή…

- Μια μονοσέλιδη χιουμοριστική σελίδα του σκιτσογράφου Β. Σαΐτη με πρωταγωνιστή τον Μπλεκ, έρχεται να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στο τεύχος δίπλα στην περιπέτεια και το μυστήριο των υπόλοιπων ηρώων!

- Στην ιστορία του Ταρζάν με τίτλο Εφιάλτης (Tarzan #214, Νοέμβριος 1972) σε σενάριο και σχέδιο J. Kubert, ο βασιλιάς της Ζούγκλας αρχίζει να έχει παραισθήσεις…

- Στην ιστορία του Ντύλαν Ντογκ με τίτλο Το Κλειστό Δωμάτιο (Dylan Dog Color Fest #6, Απρίλιος 2011) σε σενάριο R. Porretto & S. Mericone και σχέδιο S. Denna, ο ήρωας μας βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα διαμέρισμα, προσπαθώντας να βοηθήσει ένα κορίτσι που κινδυνεύει από κάποιον άγνωστο!

- Στην 8σέλιδη περιπέτεια του Παιδιού Πάνθηρα (Buster, 1976) σε σενάριο T. Tully και σχέδιο M. Western και E. Bradbury, ο Καθηγητής Τζάρμαν θέλει να υποβάλλει τον Μπίλυ Φάρμερ σε ένα τσεκ απ, για να δει εαν τον έχει επηρεάσει η γρατζουνιά από τον πάνθηρα...

- Τέλος το καθιερωμένο δισέλιδο αφιέρωμα του Λευτέρη Ταρλαντέζου με θέμα το Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς στην Angouleme αλλά και διάσημους δημιουργούς κόμικς που έφυγαν από τη ζωή πρόσφατα!

Το Νέο Μπλεκ #51 (καθώς και προηγούμενα τεύχη) μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ μέσω του www.mikrosiros.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8983824!

Νέος Μπλεκ #51: Κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου πανελλαδικά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK