Ο ΠΣΑΤ στηρίζει το "Όραμα Ελπίδας"

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου και με την πολύτιμη βοήθεια συναδέλφων, που εργάζονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς, δημιούργησε ένα τηλεοπτικό μήνυμα για να ενισχύσει το «Όραμα Ελπίδας», που έχει ως στόχο τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.

Ο ΠΣΑΤ στηρίζει το "Όραμα Ελπίδας"

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έγινε για να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας, μικροί και μεγάλοι, που δίνουν την πιο σκληρή μάχη. Ο ΠΣΑΤ θεώρησε ως ελάχιστο καθήκον του, τη συνδρομή του σε αυτό τον αγώνα, ζητώντας από τον κόσμο να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών. Το συγκεκριμένο βίντεο, στο οποίο μετέχουν, εθελοντικά, αθλητικοί συντάκτες, μέλη του Συνδέσμου, βρίσκεται πλέον στον «αέρα» και ο ΠΣΑΤ ζητά την υποστήριξη όλων, για την προβολή του, προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε το συγκεκριμένο μήνυμα ακόμη πιο δυνατό και ηχηρό.

Ο ΠΣΑΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους αθλητικούς συντάκτες και τους επικεφαλής των αθλητικών τμημάτων, των τηλεοπτικών σταθμών, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά του, για να συνδράμουν στο τηλεοπτικό αυτό μήνυμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK