Sport24 Radio 103,3: O μεγαλύτερος αθλητικός σταθμός της χώρας!

Ο Sport24 Radio 103,3 παίζει δυνατά και πρωταγωνιστεί στα ερτζιανά, έχοντας πλέον την απόλυτη εμπιστοσύνη του ραδιοφωνικού κοινού. Σας ευχαριστούμε και προχωράμε.

Sport24 Radio 103,3: O μεγαλύτερος αθλητικός σταθμός της χώρας!

Παίζει δυνατά! Το είπαμε από την πρώτη στιγμή, το "φωνάξαμε" και το κάναμε πράξη χάρη σε εσάς που έχετε κάνει τον πρώτο αθλητικό σταθμό. Με πρωτιά στις 17 από τις 24 ώρες της ημέρας, ο Sport24 Radio 103,3 είναι ο αθλητικός σταθμός με το πιο πιστό αθλητικό κοινό. Βρισκόμαστε στην κορυφή στο 70% των ωρών καθημερινά, ποσοστό που βγάζει κάτι παραπάνω από αυτοδυναμία.

Και επειδή πίσω από κάθε αριθμό βρίσκονται άνθρωποι, ΕΣΕΙΣ, το ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας πούμε! Μαζί με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά για να κάνουμε το 17… 24 ώρες το 24ωρο!

Θα συνεχίσουμε με το πόδι κολλημένο στο γκάζι όπως ξεκινά η μέρα στον Sport24 Radio 103,3. Τα "Τσουβελομαχαιρώματα" δεν είναι απλά στην αθλητική κορυφή 06:00-07:00 αλλά στην τρίτη θέση όλων των ραδιοφωνικών σταθμών.

Και δεν σταματάμε εκεί: Συνεχίζουμε από την κορυφή με την εκπομπή "Πνίξτε τον Φουνταριστό" και στη συνέχεια το "10 το κακό" κρατά στην πρώτη θέση τον σταθμό σε όλο το δίωρο, δίνοντας την σκυτάλη στην "Ανατροπή και πέναλτι", για να ακολουθήσουν "Οι τρεις μπαλαδέρος" και το "Είναι να γελάει κανείς". Όλες οι εκπομπές στην κορυφή, 9 ώρες σερί από τις 09:00-18:00 ο Sport24 Radio 103,3 είναι η βασική σας αθλητική προτίμηση.

Η επιλογή σας είναι ξεκάθαρη και επιβραβεύει την ταχύτητα και την εγκυρότητα των ειδήσεων, τα αποκλειστικά μας ρεπορτάζ, τις ανοικτές γραμμές για όσους θέλουν να μιλήσουν. Και όλοι μαζί δημιουργήσαμε μια παρέα που μπαίνει σε κάθε αυτοκίνητο, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο- όπου βρίσκονται φίλοι του αθλητισμού και του ραδιοφώνου.

Η ανταπόκρισή σας όμως δεν σταματά εδώ καθώς η υπόσχεσή μας για 24ωρο ζωντανό πρόγραμμα έχει γίνει πράξη από την πρώτη στιγμή. Έτσι, από τη 1 το πρωί η “βελόνα” κολλάει στους 103,3 με τον κόσμο να αναρωτιέται αν "Ξέρεις από μπάλα;" και να συνεχίζει με το "Κάνε παιχνίδι" μέχρι να ξημερώσει η μέρα.

Δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή από το να μας έχετε στην προτίμησή σας ως τον μεγαλύτερο αθλητικό σταθμό της χώρας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK