Στα παιδιά της Φλόγας Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός

Λίγες ημέρες πριν τον εορτασμό των Χριστουγέννων, η Stoiximan με αντιπροσωπεία παικτών και στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκαν στο Σύλλογο Φλόγα για να κάνουν την από κοινού δέσμευσή τους για κοινωνική προσφορά, πράξη.

Στα παιδιά της Φλόγας Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός
K.MAKRYDIMAS

Η επίσκεψη της Stoiximan και του μεγαλύτερου ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, πραγματοποιήθηκε για την οικονομική συνεισφορά στον Σύλλογο, για την συμβολή στην διάδοση του μηνύματός του και φυσικά για να χαρίσουν ευχάριστες στιγμές και δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Φλόγας.

Εκπρόσωποι της Stoiximan και οι παίκτες του Ολυμπιακού Ανσαριφάντ, Ρομαό και Ταχτσίδης μοίρασαν δώρα, μπάλες και αυτόγραφα, ενώ φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν με τα παιδιά, χαρίζοντας στιγμές ξεκούρασης και πολλά χαμόγελα σε αυτούς τους πολύ ξεχωριστούς και δυνατούς μικρούς ήρωες, δίνοντας ευχές για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα δικά τους σπίτια.

Η Stoiximan, στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υλοποιεί πρωτοβουλίες που βρίσκουν τα παιδιά και την οικογένεια ανάμεσα στις προτεραιότητές της, συμβάλλοντας με κάθε μέσο στην ενίσχυση κοινωνικών δομών για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Είναι η τέταρτη φορά που η Stoiximan επισκέπτεται τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, στην προσπάθειά της να στηρίξει λειτουργικές και άλλες ανάγκες εξοπλισμού, τα τελευταία χρόνια, συνεισφέροντας έτσι στη συνέχεια των σκοπών και του οράματος του ιδρύματος, που δεν είναι άλλος από την ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών.

Σε δήλωσή του ο κος Κώστας Γαλανόπουλος, υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan, σημείωσε : "Στη Φλόγα, εμείς στη Stoiximan, αναγνωρίζουμε έναν πολύτιμο υποστηρικτή στον προσωπικό αγώνα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και φυσικά των οικογενειών τους. Η παρουσία μας σήμερα εδώ, έχει ένα μοναδικό σκοπό. Να δώσει χαρά στα παιδιά. Στη Stoiximan, πιστεύουμε ότι η συλλογική προσπάθεια και το θάρρος να βγεις νικητής στη ζωή σου, είναι ό,τι πιο σπουδαίο. Και οι άνθρωποι της Φλόγας, εκπροσωπούν ακριβώς αυτό.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan, στεκόμαστε στο πλευρό της "Φλόγας" στον αγώνα για να ενισχύσουμε το έργο της, που με υπερηφάνεια και πίστη συνεχίζει να επιτελεί. Θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς στους μικρούς ήρωες που θαυμάζουμε απεριόριστα για την επιμονή και τη δύναμή τους, να σταθούν πολύ γρήγορα ξανά στα πόδια τους, και να απολαύσουν γεμάτοι υγεία την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, στα σπίτια τους. Καλά Χριστούγεννα".

Στα παιδιά της Φλόγας Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός
K.MAKRYDIMAS

Στα παιδιά της Φλόγας Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός
K.MAKRYDIMAS

Στα παιδιά της Φλόγας Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός
K.MAKRYDIMAS

News 24/7

24MEDIA NETWORK