Στο... γήπεδο του NIVEA MEN παίξαμε μεγάλη μπάλα!

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr εισέβαλαν αποφασισμένοι στο σπίτι της 24MEDIA για να... κοντράρουν τις όποιες προκλήσεις. Το NIVEA MEN και οι γρίφοι του ήταν άκρως συναρπαστικοί συνδυάζοντας ποδοσφαιρική γνώση και μπόλικη τεχνική.

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΖΗΣΕ

To NIVEA MEN μάς προσέφερε τη σπάνια ευκαιρία. Και τις σπάνιες ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις από το μαλλιά. Ε, αυτό κάναμε. Με τη βοήθεια του NIVEA MEN το οποίο γεύτηκα με νοσταλγία από την εποχή που ξυριζόμουν, μπήκα στο γήπεδο του escape room που έχει στηθεί στο σπίτι της 24MEDIA και όποιον πάρει ο χάρος!

 

Χάρηκα, πάνω από όλα, την περήφανη νίκη μας (εμού του ιδίου και του Μάνου Ναβροζίδη) στο κλασικό ποδοσφαιράκι.

 

Μιλάμε ότι τον σφυροκοπήσαμε και δεν πήρε ανάσα στο παλικάρι. Αλλά και στ' άλλα μια χαρά τα καταφέραμε για πρώτη φορά. Μη με ρωτήσετε πάντως αν θα υπάρξει δεύτερη, θα σας γελάσω. Πριν αποφασίσω πάντως, θα φροντίσω να μυρίσω τα προϊόντα του NIVEA MEN. Εκτός των άλλων, φέρνουν και γούρι!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΙΤΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Ακούς NIVEA, λες ωραία... Η πρώτη λέξη, άλλωστε, που σου 'ρχεται στο μυαλό είναι... balsam. Δίδυμο επιτυχίας, ενυδάτωσης, προστασίας, απαλότητας. Πού να φανταστείς ότι για να χάρη του NIVEA MEN θα χρειαστεί να τεστάρεις τις αντοχές του σε μια σειρά, ποδοσφαιρικών και μη, δοκιμασιών για να φτάσεις στον τελικό προορισμό και ν' απολαύσεις στο φινάλε το... βάλσαμο της νίκης;

 

Πόσο μάλλον όταν συνυπάρχεις με δύο τύπους που ουδέποτε έχουν επισκεφθεί escape room, όπως αυτό που έχει δημιουργηθεί στο σπίτι της 24MEDIA, από το σαλόνι ως τον κήπο, για τις ανάγκες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τουλάχιστον το γέλιο ήταν εξασφαλισμένο στην προσπάθεια να συνεννοηθούμε για το τι (κρύβεται πίσω από τους γρίφους) και το πώς (ανοίγουν τα λουκέτα). Ανεπίδεκτοι μαθήσεως οι κύριοι, δεν είναι ψέματα ότι με ταλαιπώρησαν πολύ κι όποιος πει το αντίθετο θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ούτε τα βασικά κατείχαν, με αποτέλεσμα ο διαθέσιμος χρόνος να τρέχει αδυσώπητα κι εγώ ν' αγανακτώ, αφού ψύχραιμο δεν με λες. Βρήκα την εσωτερική δύναμη όμως και συγκεντρώθηκα. Δεν περιαυτολογώ, αλλά χωρίς εμένα, τι θα ήταν στη γη; Μόνο σφουγγάρισμα δεν χρειάστηκε να κάνω για να τους "σώσω".

 

Άλλη περίπτωση να φτάσουν ως το τέλος εντός χρονικών ορίων δεν υπήρχε. Αφήστε που στο φινάλε τούς επέτρεψα να νικήσουν (δύο εναντίον ενός) στο ξύλινο ποδοσφαιράκι για να χαρούν! Ο αφανής ήρωας άλλος ήταν. Ονόματα δεν λέμε...

ΜΑΝΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΦΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το NIVEA MEN και το σπίτι της 24MEDIA δημιούργησαν το απόλυτο escape room για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους που την αγάπη μας την κάναμε επάγγελμα, έστω κι αν δεν γίναμε παίκτες εντός γηπέδου.

Ωσάν μοντέρνοι τρεις σωματοφύλακες "ορμήσαμε" στον αγωνιστικό χώρο (σπίτι 24MEDIA) και το απολαύσαμε. Ήταν ένα πραγματικό... escape από την καθημερινότητα, ένα υπέροχο "τεστ" για να δούμε πώς η πετυχημένη συνεργασία στο γραφείο μπορεί να βγει και σε άλλους τομείς.

Στο ξύλινο ποδοσφαιράκι δόθηκε η σφοδρότερη "μάχη". Ο μόνος Γιάννης Ζωιτός απέναντι σε Γιαννόπουλο, Ναβροζίδη έδωσε... ρέστα, αλλά η κούραση τον οδήγησε σε ήττα στην παράταση.

 

Χάρη βέβαια στην ποικιλία των ποδοσφαιρικών, κι όχι μόνο γρίφων του NIVEA MEN και οι τρεις είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε τον καλό μας εαυτό.

Περάσαμε σούπερ, ξεφύγαμε από τη ρουτίνα... ξεδιπλώνοντας την άριστη συνεργασία του γραφείου στο... γήπεδο του NIVEA MEN. Να το δοκιμάστε, κάνει καλό!

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!