Συμμετοχή της Stoiximan στο διεθνές συνέδριο Betting on Sports

Σε ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια τoυ κλάδου παγκοσμίως, το  Betting on Sports του Λονδίνου, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Stoiximan, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιώργο Δασκαλάκη.

Ο κ. Δασκαλάκης συμμετείχε στο CEΟ Panel «The Sustainability Dynamic» μαζί με CEOs παγκόσμιων κολοσσών όπως η Sky Betting & Gaming Βetsson Group, το Fortuna Group και το Danske Spill.

Στο πάνελ συζητήθηκαν οι αλλαγές και προκλήσεις που επιφέρουν οι ρυθμίσεις στην αγορά παιγνίων σε πολλά κράτη, με κυρίαρχο γεγονός το άνοιγμα της αμερικανικής αγοράς στα διαδικτυακά παίγνια, καθώς και το στοίχημα της βιώσιμης ανάπτυξης των εταιρειών του κλάδου με το πέρας  μιας περιόδου εξαγορών και συγχωνεύσεων.

Ειδικότερα, στην παρέμβασή του ο κ. Δασκαλάκης έδωσε έμφαση στη σημασία προσέλκυσης και ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού, στο κοινό αίτημα για ευελιξία ενόψει των τεχνολογικών και νομοθετικών εξελίξεων, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την αναγκαιότητα για περαιτέρω ανάπτυξη του κοινωνικού αποτυπώματος των εταιρειών του κλάδου μέσα από εκτεταμένες δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας.

Μάλιστα, ο CEO της Stoiximan δήλωσε πως παρά το γεγονός πως βαδίζουμε σε ένα δρόμο γεμάτο προκλήσεις, παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον, υπογραμμίζοντας βέβαια την ανάγκη για συνεργασία και επικοινωνία των εταιριών με τις αρμόδιες αρχές, ώστε να μπορέσει να επιτευχθεί η εξασφάλιση μιας σταθερής πορείας για τον κλάδο.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.