Τα Nike Air Max 97 Metallic Gold έπεσαν θύμα... ληστείας

Το Phat Soles μετατράπηκε σε θησαυροφυλάκιο των Nike Air Max 97 Metallic Gold και ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Αραβίδης συμμετείχε στην πιο εντυπωσιακή "ληστεία"!

Τα Nike Air Max 97 Metallic Gold έπεσαν θύμα... ληστείας

Η γνωστή sneakers boutique Phat Soles στο κέντρο της Αθήνας, μετατράπηκε σε θησαυροφυλάκιο για τα πρώτα 15 ζευγάρια Nike Air Max 97 Metallic Gold που ήρθαν στην Ελλάδα, και μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν sold out. Μόνο 15 πραγματικοί Air Max Enthusiasts, ανάμεσα τους και ο γνωστός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρώτοι το Nike Air Max 97 Metallic Gold και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που ετοίμασε η Nike στον απόλυτο sneakers προορισμό, το Phat Soles.

Καθένας από τους 15 τυχερούς, φτάνοντας στο κατάστημα, λάμβανε μια βαλίτσα για να περάσει στο θησαυροφυλάκιο των Air Max 97 Metallic Gold. Εκεί καλούταν να λύσει 4 γρίφους ώστε να πάρει τον πολυπόθητο κωδικό που θα του έδινε το κλειδί για να ανοίξει τη θυρίδα και να πάρει στα χέρια του, τα δικά του, πολυπόθητα Nike Air Max 97 Metallic Gold. Επειδή, όμως, κανένας ληστής δεν μένει «ατιμώρητος»… παίρνοντας στα χέρια του τα παπούτσια, κάθε τυχερός έπρεπε να αντιμετωπίσει το… συναγερμό και να καταφέρει γρήγορα να βγει από το δωμάτιο. Όλη η προσπάθεια των 15 … ληστών καταγραφόταν από κάμερες ασφαλείας, εκτινάσσοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Τα Nike Air Max 97 Metallic Gold έπεσαν θύμα... ληστείας

Sneaker heads από κάθε γωνιά της Αθήνας ήρθαν για να δουν από κοντά το θρυλικό Nike Air Max 97 Metallic Gold, που είχε αφήσει εποχή ως το απόλυτο trend των 90s – 00s, και το οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα χάρη στις χαρακτηριστικές ανακλαστικές γραμμές και τους χρυσούς – μεταλλικούς τόνους που παραπέμπουν στα ιαπωνικά τρένα μεγάλης ταχύτητας.

Το Phat Soles, που εδώ και 3 μήνες έχει ανοίξει και στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού & Κορνάρου 7) είναι το πρώτο κατάστημα που υποδέχθηκε αποκλειστικά τα Nike Air Max 97 Metallic Gold, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό από τις 25 Μάϊου στα καταστήματα Nike στην Ερμού και την Γλυφάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK