Το άσφαιρο ντεμπούτο που στοίχισε περισσότερα από 365.000 ευρώ!

Τρομερή έμπνευση είχε μέλος της Stoiximan στην Κύπρο, καθώς πόνταρε σε έναν… απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων και βρέθηκε πολύ κοντά στο να κερδίσει περισσότερα από 365.000 ευρώ, μόλις με 4 ευρώ!

Το άσφαιρο ντεμπούτο που στοίχισε περισσότερα από 365.000 ευρώ!

Ο εν λόγω παίκτης σίγουρα τα βάζει με την τύχη του (ή μάλλον την ατυχία του), αλλά και με τον Γκιλιέρμε Ντελατόρε, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ στο 87’ με τον Βάλε, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα και να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Το συγκεκριμένο μέλος αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη του, καθώς πόνταρε στον κυπριακό του λογαριασμό στη Stoiximan μαζί και έξι αγγλικές αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας και τις 6 προβλέψεις του (!) στα παιχνίδια Τσέλσι-Μπόρνμουθ (2), Έβερτον-Λέστερ (H/T 1/1), Σαουθάμπτον-Μπράιτον (X), Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Under 2.5), Νιούκαστλ-Μπέρνλι (X) και Στόουκ-Γουότφορντ (X).

Το μοναδικό αποτέλεσμα που έχασε στο δελτίο του, ήταν το τελικό σκορ στο Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, καθώς είχε επιλέξει το “1-3” ως ακριβές σκορ στο ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος.

Αν μάλιστα ο Βραζιλιάνος επιθετικός, εκμεταλλευόταν την ανεπανάληπτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και σημάδευε σωστά στο τετ-α-τετ στο 87', τότε το ντεμπούτο του, σίγουρα θα έμενε αξέχαστο όχι μόνο για τον ίδιο...

Το άσφαιρο ντεμπούτο που στοίχισε περισσότερα από 365.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK