Το Contra.gr πλέον και στο κινητό σου!

Το αγαπημένο σου "μπλε" σάιτ πλέον σε ακολουθεί όπου κι αν βρίσκεσαι χάρη στην καινούργια του mobile έκδοση. Τώρα μπορείς να μαθαίνεις τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις και όλα τα παρασκήνια από τον κόσμο των σπορ εύκολα και γρήγορα, ακόμη κι από την παραλία.

Το Contra.gr πλέον και στο κινητό σου!

Φεύγεις διακοπές χωρίς τον υπολογιστή σου αλλά θέλεις να μαθαίνεις τα τελευταία νέα και τις μεταγραφές της ομάδας σου εύκολα και απλά; Πλέον θα έχεις το Contra.gr συνεχώς δίπλα σου, να σε ακολουθεί όπου κι αν βρίσκεσαι χάρη στην καινούργια του mobile έκδοση.

Το "μπλε" σάιτ περνάει σε μια νέα εποχή και πλέον είναι στο χέρι σου (κυριολεκτικά) να την ανακαλύψεις. Η κεντρική σελίδα, αλλά και όλες οι υπόλοιπες σελίδες του Contra.gr γίνονται πιο γρήγορες πιο εύκολες στην πλοήγηση από ποτέ, ενώ και τα MB που θα ξοδεύεις από το κινητό σου μειώνονται στο ελάχιστο.

Χάρη στη mobile έκδοσή του, το Contra.gr μπορεί να σε συντροφεύει φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές σου, στην παραλία, στην έξοδό σου και να μαθαίνεις γρήγορα και εύκολα, τις τελευταίες μεταγραφές, αλλά και όλα τα "ζουμερά" παρασκήνια από τον κόσμο των σπορ.

Μη χάνεις την ευκαιρία. Μπες στο Contra.gr από το κινητό σου και ανακάλυψε όλα τα καινούργια χαρακτηριστικά του "μπλε" σάιτ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK