Το "Γίνε Πρόεδρος" επέστρεψε με το ΕΘΝΟΣ!

Το παιχνίδι που μεγάλωσε γενιές φιλάθλων επέστρεψε καλύτερο από ποτέ και γεμάτο με πλούσια δώρα! Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το "Γίνε Πρόεδρος" που θα κυκλοφορήσει με το Έθνος της Κυριακής. Πόσο μπάτζετ έχετε να διαχειριστείτε!

Το "Γίνε Πρόεδρος" επέστρεψε με το ΕΘΝΟΣ!
gine proedros

Το 1995 το ΕΘΝΟΣΠΟΡ, με διευθυντή τον Πέτρο Μπακατσέλο, έγραψε ιστορία με το μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει κάνει ποτέ εφημερίδα στο ποδόσφαιρο. Το "Γίνε Πρόεδρος" έχει μπει στις καρδιές των φίλων της Α' Εθνικής ( Super League Σουρωτή πλέον), χαρίζοντας για αρκετά χρόνια συγκινητικές στιγμές και πλούσια δώρα, όντας το... fantasy football της Ελλάδας αποτυπωμένο σε χαρτί και κρεμασμένο στα περίπτερα!

Από την ερχόμενη Κυριακή το.. μεράκι πολλών αναγνωστών του ΕΘΝΟΣΠΟΡ , εμπνευστής του οποίου ήταν ο, τότε, διευθυντής του Ανδρέας Μπόμης, επιστρέφει ανανεωμένο, καλύτερο από ποτέ και φυσικά κρατώντας την παλιά... μαγιά που γνωρίζουμε και έχουμε αγαπήσει!

ΔΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Με το Έθνος της Κυριακής (17/12) έχετε την ευκαιρία να αποκτήσει ένα κουπόνι... μπαλαντέρ, για να συμπληρώσετε στη συνέχεια τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επιθυμείτε και την Δευτέρα στο Έθνος θα δημοσιευτεί το χρηματιστήριο με τους 100 παίκτες και την αξία τους.

Το "Γίνε Πρόεδρος" επέστρεψε με το ΕΘΝΟΣ!
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα διαχειριστείτε ένα μπάτζετ 15.000.000€ και συνολικά 11 βασικούς συν 3 αλλαγές ( αμυντικό, μέσο, επιθετικό), ενώ μπορείτε να στείλετε όσα κουπόνια επιθυμείτε! Το καλύτερο όμως το φυλάμε για το τέλος...

Μέχρι τις 30/12 σε κάθε φύλλο του Έθνους θα υπάρχει ένα κουπόνι, οπότε για κάθε μέρα θα κληρώνονται δώρα σε τρεις διαφορετικούς υπερτυχερούς, ενώ στα δυο Κυριακάτικα φύλλα θα υπάρχουν δυο δώρα μεγάλης αξίας!

Φυσικά στο τέλος του διαγωνισμού θα υπάρχουν τρία... σούπερ βραβεία με το μεγαλύτερο να είναι ένα αυτοκίνητο. Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για το διαγωνισμό θα ανακοινωθούν στο Έθνος της Κυριακής (17/12) έτσι ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα.

Το "Γίνε Πρόεδρος" επέστρεψε με το ΕΘΝΟΣ!
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

News 24/7

24MEDIA NETWORK