Το "Γίνε Πρόεδρος" επιστρέφει μ' ένα αυτοκίνητο Nissan Micra και μεγάλα δώρα κάθε μέρα!

Ο διαγωνισμός - ιεροτελεστία για χιλιάδες Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους επιστρέφει αυτή την Κυριακή 17/12 με το ΕΘΝΟΣ. Είστε έτοιμοι να γίνετε πρόεδροι και να διεκδικήσετε ένα Nissan Micra και πλούσια μεγάλα δώρα, παίζοντας κάθε μέρα;

Το "Γίνε Πρόεδρος" επιστρέφει μ' ένα αυτοκίνητο Nissan Micra και μεγάλα δώρα κάθε μέρα!

Ήρθε στις ζωές των ποδοσφαιρόφιλων το 1995 χάρη στο ΕΘΝΟΣ και προκάλεσε φρενίτιδα. Ένα χρηματιστήριο με τις αξίες των παικτών της Α' Εθνικής, ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για να φτιάξεις όσες ομάδες ήθελες και στη συνέχεια κάθε αγωνιστική, να αγωνιάς για την απόδοση των ποδοσφαιριστών που επέλεξες. Και στο τέλος να διεκδικείς πλούσια δώρα!

Το "Γίνε Πρόεδρος' ήταν ένας διαγωνισμός πολύ μπροστά από την εποχή του, κάτι σαν προάγγελος του Football Manager και του Fantasy. Ήταν μία τρέλα που σε έκανε να παρακολουθείς κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και αυτή την Κυριακή 17/12, ο διαγωνισμός "Γίνε Πρόεδρος" επιστρέφει στο ΕΘΝΟΣ, ανανεωμένος, σύγχρονος και με πάρα πολλές εκπλήξεις.

Η φιλοσοφία του παραμένει η ίδια. Θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις πρόεδρος φτιάχνοντας όσες ομάδες επιθυμείς με συγκεκριμένη χρηματιστηριακά αξία. Ωστόσο υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διεκδίκησης των δώρων, οι οποίες κάνουν τον διαγωνισμό πιο συναρπαστικό, πιο αγωνιώδες ή με απλά λόγια... καλύτερο από ποτέ!

Το "Γίνε Πρόεδρος" θα μοιράζει καθημερινά τρία μεγάλα δώρα για δύο σερί εβδομάδες! Για δύο Κυριακές έρχονται αντίστοιχα δύο δώρα, ακόμα μεγαλύτερης αξίας. Και στο τέλος του πρωταθλήματος της Super League, θα μοιραστούν τα τρία μεγαλύτερα δώρα στους τρία πρώτους της βαθμολογίας, ανάμεσά τους και ένα αυτοκίνητο!

Αυτή την Κυριακή 17/12 λοιπόν είναι η Κυριακή των μεγάλων επιστροφών στο ΕΘΝΟΣ. Γιατί μαζί με το πρώτο τεύχος του Ερίκ Καστέλ, έρχεται ξανά και ο διαγωνισμός που αγάπησαν οι μεγαλύτεροι και θα λατρέψουν και οι νεότερες γενιές. Το "Γίνε Πρόεδρος" είναι και πάλι εδώ με πάρα πολλές εκπλήξεις γιατί πρόεδρος δεν γεννιέσαι, γίνεσαι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK