Το ιδανικό location για να απολαύσεις το Μουντιάλ!

Το Μουντιάλ του 2018 διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας όμως το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσει κανείς έναν αγώνα και να βιώσει μία αξέχαστη εμπειρία που θα την κουβαλάει για... αμέτρητα καλοκαίρια βρίσκεται στην Ελλάδα. Αν δεν το έχετε ανακαλύψει, θα σας βοηθήσουμε εμείς σε αυτό!

Το ιδανικό location για να απολαύσεις το Μουντιάλ!

Καλό και άγιο το εγχώριο πρωτάθλημα όπου κάθε Σαββατοκύριακο οι Έλληνες φίλαθλοι ζουν με την αγωνία τους για το πώς θα τα πάνε οι αγαπημένες τους ομάδες και την Δευτέρα, μετά τους αγώνες, "τρώνε τα μουστάκια τους" όταν συζητούν με φίλους τους διαφορετικών οπαδικών πεποιθήσεων.

Μαγικό επίσης το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην "Γηραιά Ήπειρο", με τους κατά τεκμήριο ποιοτικότερους άσους της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς να παίρνουν μέρος σε αυτή και να χαρίζουν μοναδικές συγκινήσεις σπρώχνοντας εκατομμύρια παιδιά να δοκιμάσουν να γίνουν και εκείνοι σαν τα ινδάλματά τους.

Κακά τα ψέματα όμως, τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να συγκριθεί με το μεγαλύτερο και πιο ξέφρενο πάρτι που λαμβάνει χώρα στην οικουμένη κάθε τέσσερα χρόνια και το οποίο καθηλώνει για έναν ολόκληρο μήνα τη συντριπτική πλειονότητα του παγκόσμιου ανδρικού πληθυσμού.

Εντάξει, δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς βουλωμένο γράμμα ή να ανακαλύψει την... Αμερική για να καταλάβει σε τι αναφερόμαστε! Μιλάμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ή όπως μας αρέσει επίσης να το αποκαλούμε το Μουντιάλ, με τις καλύτερες εθνικές ομάδες να συγκεντρώνονται σε μία χώρα (ή και σε περισσότερες) ανά τετραετία και να διεκδικούν το όνειρο.

Όπου όνειρο, το βαρύτιμο τρόπαιο, το χρυσό αγαλματίδιο, το Κύπελλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που δίνει τιμή, δόξα, αίγλη, κύρος και υστεροφημία στον νικητή και τον σημαδεύει για μία ολόκληρη ζωή όπως επίσης και τη χώρα την οποία εκπροσωπεί.

Από το 1930 και έπειτα το Μουντιάλ έχει μπει στη ζωή μας και λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 ετών ζωής του, η Ρωσία είναι η τυχερή χώρα που φιλοξενεί φέτος την 21η βερσιόν του και μαζί τις 32 ομάδες που έφτασαν άξια μέχρι την τελική φάση μέσω της διαδικασίας των προκριματικών από το 2016 και μετά.

Η πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία, η κάτοχος του τίτλου και τετράκις νικήτρια Γερμανία, η δις πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή αλλά και η Ισπανία και η Γαλλία είναι σίγουρα οι μεγάλες ατραξιόν του θεσμού, ωστόσο υπάρχουν αρκετές ακόμα ομάδες που φιλοδοξούν να μπουν σφήνα σε αυτές και να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου και να κάτσουν εκείνες στον παγκόσμιο θρόνο επικρατώντας στις 15 Ιουλίου στον τελικό της Μόσχας.

The World Cup trophy is displayed at the FIFA congress on the eve of the opener of the 2018 soccer World Cup in Moscow, Russia, Wednesday, June 13, 2018. The congress in Moscow is set to choose the host or hosts for the 2026 World Cup. (AP Photo/Pavel Golovkin)
The World Cup trophy is displayed at the FIFA congress on the eve of the opener of the 2018 soccer World Cup in Moscow, Russia, Wednesday, June 13, 2018. The congress in Moscow is set to choose the host or hosts for the 2026 World Cup. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Για εμάς, τους αγνούς και παθιασμένους ποδοσφαιρόφιλους, το διάστημα από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου είναι κάτι το... ιερό, καθώς ο χρόνος σταματάει και τα πάντα παγώνουν. Βασικά όχι τα πάντα αφού η μπάλα κυλάει στο χορτάρι και εμείς την παρακολουθούμε μαγεμένοι, ανήμποροι να της αντισταθούμε. Είναι κάτι σαν τελετουργικό, σαν μυσταγωγία...

Δώσε μπάλα σε έναν άνδρα φίλαθλο αυτή την εποχή και... πάρτου την ψυχή. Άλλωστε υπάρχουν τόσο ωραία μέρη που μπορεί κάποιος να απολαύσει γκολ, θέαμα, μάχες σώμα με σώμα και σασπένς μέχρι το φινάλε. Επιλέγεις να μείνεις σπίτι και να φωνάξεις φίλους για να απολαύσεις ένα ματς Μουντιάλ; Επιλογή εξαιρετική, με την ποδοσφαιροπαρέα να αρχίζει την κουβέντα με αφορμή τον αγώνα και να φτάνει να συζητάει για το... πώς ανακαλύφθηκε το ποδόσφαιρο μέχρι τα χαράματα.

Αφήνεις το σπίτι και καταλήγεις σε μία καφετέρια με πολύ κόσμο; Το Μουντιάλ αποκτάει μυθικές διαστάσεις, με κάποιες από τις ατάκες που πετάγονται κατά τη διάρκεια του 90λεπτου να είναι αρκετές για να σου "φτιάξουν" όχι μόνο την ημέρα αλλά και την εβδομάδα και να σε ξαναγυρίσουν πίσω στα ανέμελα παιδικά χρόνια όπου είχες για ήρωες, ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και τα δικαιώματα σας.

Σε "προδίδει" η παρέα και μένεις... μπουκάλα οπότε βλέπεις το 90λεπτο με τον έτερον ήμισυ που δεν κατέχει και τόσο το ποδόσφαιρο; Κάνεις επίδειξη γνώσεων στην αγαπημένη σου προσπαθώντας -μάταια- να της εξηγήσεις τι είναι το τεχνητό οφσάιντ και το VAR και τσακώνεσαι μαζί της για το αν είσαι ωραιότερος εσύ ή ο... Κριστιάνο Ρονάλντο που τον εντόπισε στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα του αγώνα.

Οι επιλογές πολλές και καλές για να δει κάποιος έναν αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου και να ευχαριστηθεί στο φουλ το δίωρό του, ωστόσο μην νομίζεις πως εξαντλούνται σε αυτές που αναφέραμε παραπάνω. Ειδικά αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι τυχερός αφού υπάρχει μία επιλογή που ΔΕΝ ξανάγινε και η οποία σε περιμένει να την εκμεταλλευτείς αν σου χαμογελάσει η τύχη.

Το ιδανικό location για να απολαύσεις το Μουντιάλ!

Δεν έχουμε όμως, ειλικρινά, καμία διάθεση να παρατείνουμε το μυστήριο αλλά είμαστε εδώ να κάνουμε την αποκάλυψη και να σου διευρύνουμε τους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες. Ναι, τους ποδοσφαιρικούς παρέχοντας -μόνο για σένα- το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις τη μπάλα μία πανέμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

Πού είναι αυτό; Σε μία παραλία της Αττικής όπου θα φτάσεις εκεί συμμετέχοντας σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι χαμένου θησαυρού που έχει δημιουργηθεί για τους αναγνώστες του Sport24.gr. Θες να μάθεις περισσότερα; Το φανταστήκαμε, οπότε αφού είπαμε το σύνθημα πάμε και στο... παρασύνθημα.

Δέκα άνδρες που θα προκύψουν από το διαγωνισμό θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μαζί την κοπέλα ή εναν φίλο τους και να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι που μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να σε αφήσει. Κάθε άλλο...

Στο όλο σκηνικό - που φαντάζει σουρεάλ αλλά δεν θα είναι- θα υπάρχει ένα βανάκι που θα μεταφέρει τους 20 τυχερούς στην παραλία και ένας ειδικός θα είναι εκεί για να παρέχει οδηγίες και να δώσει το σύνθημα της έναρξης. Της... σέντρας δηλαδή πριν από την κανονική σέντρα, την ποδοσφαιρική.

Τα δέκα ζευγάρια καλούνται να καλύψουν μία απόσταση επιλύοντας γρίφους, απαντώντας σε ερωτήσεις και ανακαλύπτοντας νέα στοιχεία με τρία μόνο "εργαλεία": ευρηματικότητα και συνεργασία είναι τα δύο πρώτα που θα χρειαστεί να τα έχουν εκείνοι ενώ το τρίτο θα είναι φακοί κεφαλής με μπαταρίες Energizer που θα είναι στη διάθεσή των ζευγαριών για να τους κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, στο δρόμο προς την... Γη της Επαγγελίας του Μουντιάλ.

Ο τελικός προορισμός θα είναι ουσιαστικά το έπαθλο-θησαυρός, με τους τυχερούς να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό έναν αγώνα του Μουντιάλ που θα προβληθεί σε γιγαντοοθόνη κάτω από τα αστέρια μαζί με άλλα μικρο-activities. Θα υπάρχουν άλλωστε όλα τα απαραίτητα ντεσού για μία ξεχωριστή εμπειρία που θα ικανοποιήσει κάθε "απαιτητικό" φίλαθλο αλλά και την κοπέλα του ή το φίλο του.

Και επειδή ωραίο είναι το μυστήριο αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα κρατάμε μεταξύ μας, να "μαρτυρήσουμε" πως η βραδιά ενδεικτικά θα περιέχει:

Φαγητό με ένα full organized BBQ, μπύρες και αναψυκτικά (Τι άλλο θες;)

Συσκευές τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι τυχεροί, όπως mini ραδιόφωνα και ανεμιστήρες τα οποία θα λειτουργούν με Energizer μπαταρίες.

Promoters που θα μοιράζουν mini gifts και θα δίνουν πληροφορίες.

Μετά από όλα αυτά, τι άλλο (χρειάζεται να) περιμένεις; Το ιδανικό μέρος για να δεις αγώνα Μουντιάλ σου κλείνει ήδη το μάτι και σε περιμένει! Είσαι έτοιμος για την απόλυτη ποδοσφαιρική πρόκληση;

powered by Typeform

News 24/7

24MEDIA NETWORK