Αγώνας για άντρες στο Ανφιλντ

Αγώνας για άντρες στο Ανφιλντ

Αγώνες σαν κι αυτόν στο Ανφιλντ είναι για άντρες...

Οριακό, κρίσιμο και ματς κλειδί για την πορεία του Ολυμπιακού την υπόλοιπη χρονιά. Μπορεί να αποφέρει κλυδωνισμούς ή ευφορία που θα αποδειχτούν σημαντικοί για το μέλλον. Ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει να έχει προσανατολισμό, σκεπτικό και να εκμεταλλεύεται τα όπλα του. Εάν τον Σεπτέμβριο έλεγε κάποιος ότι με το 3/3 εντός έδρας στο οπλοστάσιο του Ολυμπιακού και την ισοπαλία στο Ριαθόρ δεν θα είχε προκριθεί θα τον πέρναγαν για τρελό.

Αυτή είναι η μπάλα, όμως. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την Λίβερπουλ. Απέναντι σε μία ομάδα που συχνά εμφανίζει παιδικές ασθένειες και γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια ασθενέστερων αντιπάλων. Οι Άγγλοι έχουν απουσίες, σοβαρές, όμως ο Μπενίτεθ χρησιμοποιεί κάποιους πιτσιρικάδες, όπως ο Μέλορ που δείχνουν πιο επικίνδυνοι από τους υπόλοιπους. Εάν οι παίκτες του Μπάγεβιτς μπουν στο Ανφιλντ με το σκεπτικό « μας βολεύει ακόμα και η ισοπαλία» και « η Λίβερπουλ έχει πολλές απουσίες» τότε θα την πατήσει και μέχρι να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται μπορεί να έχει χάσει το τρένο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν παίκτες με προσωπικότητα, προπονητή που μπορεί να τους καθοδηγήσει σωστά και καλή ψυχολογία. Πρέπει να κυνηγήσουν το γκολ, να το πετύχουν απέναντι σε μια άμυνα που είναι επιρρεπής στα λάθη και να μην περιμένει από την Λα Κορούνια να κάνει το καθήκον της. Στο κάτω κάτω εάν θέλει να προκριθεί θα πρέπει να αποδείξει ότι το αξίζει και ότι μπορεί να σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Γιατί στην επόμενη φάση θα βρει μπροστά της δυσκολότερη ομάδα. Η ευκαιρία είναι στα πόδια της και η πρόκληση μεγάλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK