Αγοράζουμε χρυσό!

Αγοράζουμε χρυσό!

Ο Θεός δεν είναι μόνο Έλληνας. Έχει άλλες πιο σοβαρές δουλειές να κάνει από το να βοηθάει εμάς», είπε ο Μιχάλης Κακιούζης. Λάθος αρχηγέ. Ο Θεός για 10 λεπτά, πάνω στο ζάπινγκ, έπεσε στον ημιτελικό μας με την Γαλλία και ως καλός…Θεός στήριξε τον αδύνατο. Όταν είδε την μία ομάδα να χάνει, την δικιά μας, είπε να την βοηθήσει και το έκανε.

Γαλανόλευκος ο Κύριος και τον ευχαριστούμε γι αυτό διότι κάπως έτσι μας έστειλε στον τελικό.

Μόνο όμως αυτός; Όχι. Περίεργο για το μπάσκετ αλλά η πίστη του ενός και η λιποψυχία του άλλου κρίνει τον νικητή. Δεν νίκησε η καρδιά μας. Η τρέλα μας επικράτησε και ως συνήθως όταν βλέπεις τρελό αλλάζεις δρόμο. Αυτή η γλυκιά ελληνική τρέλα που πούλησε πάλι αυτή η ομάδα. Τι έγινε το είδατε όλοι. Τι θα γίνει αύριο; Του…Ρεχάγκελ. Αυτή η εθνική θα γυρίσει με το χρυσό και θα πρέπει να την υποδεχθούμε όπως της αξίζει γιατί με τον τρόπο που επέλεξε δικαίωσε τον εαυτό της και χάρισε μοναδικές στιγμές.

Είναι μία τεράστια επιτυχία για το μπάσκετ που ήρθε με όλους τους λάθος τρόπους αλλά και με σύμμαχο μία παράδοση. Το φάντασμα του Γκάλη στοίχειωσε τα γαλλάκια που είδαν τους ηγέτες τους να χάνουν αγώνα. Εκτός από τρέλα πουλήσαμε και μυαλό διότι κανείς δεν άρχισε να σουτάρει τρίποντα για να μειώσει. Η εντολή ήταν σοφή για λέι απ και βολές στους Γάλλους. Νικήσαμε και τώρα, το τονίζουμε αυτό, τώρα και την Κυριακή μόνο αυτό μετράει.

Ας απολαύσουμε την επιτυχία, το χρυσό μετάλλιο αλλά από Δευτέρα έχουμε πολλά να πούμε γιατί ο …Ρεχάγκελ μας δείχνει το δρόμο και για την επιτυχία και για την επόμενη ημέρα.

Την Κυριακή όμως, όλοι στην Ομόνοια και μετά προσοχή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK