Μετά τη ρεβάνς οι μεταγραφικές κινήσεις

Mετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν θα ενταθούν οι μεταγραφικές προσπάθειες για τους παίκτες για τους οποίους υπάρχει πρόθεση να αποκτηθούν και οι άνθρωποι της "Ένωσης" εξετάζουν ήδη κάποιες περιπτώσεις.

Μετά τη ρεβάνς οι μεταγραφικές κινήσεις

Στο προσεχές διάστημα μετά το ματς με τη Σεντ Ετιέν, η ΑΕΚ θα εντείνει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι για τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει για να εντάξει στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» εξακολουθούν να δουλεύουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών, τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και για τα χαφ για τις οποίες θα εντείνουν τις επαφές μετά το ματς με τους Γάλλους, προκειμένου να αυξηθούν οι επιλογές του προπονητή, αφού αυτό είναι και το ζητούμενο.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, προτεραιότητα της ΑΕΚ παραμένει ο κεντρικός αμυντικός. Μετά το τέλος της περίπτωσης Μπελκαρουί λόγω της επιθυμίας του Ντάρκο Ζόριτς να παραμείνει στην ομάδα (και συνεπώς να δεσμεύσει τη θέση ξένου που προοριζόταν για τον Αλγερινό) το βάρος πέφτει στον -κοινοτικό- κεντρικό αμυντικό για τον οποίο υπάρχει η επιθυμία να αποκτηθεί προκειμένου να υπάρχει μία ακόμα λύση στη φαρέτρα του Κετσπάγια, αλλά και για να προστεθούν στο ρόστερ νέα στοιχεία στόπερ που ενδεχομένως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Η περίπτωση του Φιλίπ Σεντέρος όσο ο Ελβετός παραμένει ελεύθερος εξακολουθεί να απασχολεί την «Ένωση», όμως κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι ακριβώς θα συμβεί αφού ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με μεγάλο πέρασμα από την Πρέμιερ Λιγκ, έχει στα χέρια του προτάσεις άλλων ομάδων που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πάντως, όσο δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με κάποιο άλλο σύλλογο, το όνομα του Σεντέρος θα βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ αφού υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στις υψηλού επιπέδου παραστάσεις του καθώς το κοντέρ του έχει αρκετά… χιλιόμετρα στο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό στερέωμα και θεωρείται μία εκ των αξιόπιστων επιλογών. Βέβαια, η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού για τους «κιτρινόμαυρους» δεν περιορίζεται μόνο στην περίπτωση του 31χρονου που έμεινε ελεύθερος την 1η Ιουλίου από την Γκρασχόπερς, αλλά εξετάζονται κι άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποδειχτούν χρήσιμοι για τον Κετσπάγια ως προς τη στελέχωση του κέντρου της άμυνας.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΦ

Ανοιχτό παραμένει και το θέμα του κεντρικού χαφ, με την ΑΕΚ να ζυγίζει τις σκέψεις της προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Μετά το πολύ σημαντικό ματς της Πέμπτης στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρίξει το βάρος αναμένεται να χαρτογραφηθούν σε μεγάλο βαθμό τα… μεταγραφικά νερά που πλέουν και σε αυτό το κομμάτι.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ

Βεβαίως πάντα υπάρχει μια… πισινή για τους αστάθμητους παράγοντες καθώς, για ποδόσφαιρο και μεταγραφές πρόκειται, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα (τραυματισμοί, μία καλή πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ κλπ). Σε αυτή την περίπτωση είναι βέβαιο πως αν χρειαστεί θα γίνουν προσθήκες προκειμένου να μη μειωθεί η δυναμική της ομάδας ενόψει των στόχων της για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ανεξάρτητα από το αν θα προχωρήσει άμεσα κάποια προσθήκη ποδοσφαιριστή στο προσεχές διάστημα, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να γίνει κάποια επιπλέον κίνηση κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Συνεπώς τα μεταγραφικά της ΑΕΚ έχουν ακόμα δρόμο μέχρι να σχηματιστεί ολοκληρωτικά το ρόστερ της νέας περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ήρεμη δύναμη
Μπετόν αρμέ η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK