Ντίας, Σκούλετιτς και Λεωφόρος

Το σήριαλ με Ντίας που δεν λέει να τελειώσει και το... επικίνδυνο ενδιαφέρον από το Μεξικό, η επιστροφή του Πέταρ Σκούλετιτς από το παρελθόν και η αναζήτηση για κάτι καλό στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Γράφει ο Άκης Γεωργίου.

Ντίας, Σκούλετιτς και Λεωφόρος

Το σήριαλ Ντίας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί για την ΑΕΚ αφού οι διαπραγματεύσεις του ποδοσφαιριστή με την πρώην ομάδα του, Τζοχόρ, για κάποια χρήματα που έχει να παίρνει προκειμένου να μείνει ελεύθερος, συνεχίζονται εδώ και εβδομάδες.

Στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, ενώ αρχικά έλεγαν ότι το ζήτημα ενδεχομένως να τελείωνε μέχρι την Παρασκευή, η ιστορία συνεχίζεται, καθώς επιλέχθηκε να πέσει το βάρος στην περίπτωση του Αργεντίνου, αφενός γιατί τον πιστεύουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και αφετέρου γιατί αφού τράβηξε τόσο, υπάρχει διάθεση να πάει μέχρι τέλους.

ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΝΤΙΑΣ

Το ενδιαφέρον από το Μεξικό για τον Ντίας είναι μία ακόμα παράμετρος που προσθέτει εμπόδια στην όλη κατάσταση σε σημείο που την κάνει επικίνδυνη για όσους χειρίζονται την ενδεχόμενη μεταγραφή, όμως στην ΑΕΚ θεωρούν ότι υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας ότι μπορεί να κλείσει άμεσα η υπόθεση.

Στελέχη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει εναλλακτικές για τη θέση του επιθετικού, όμως το θέμα είναι κατά πόσο είναι προχωρημένες αυτές, κάτι που θα κριθεί από την ταχύτητα με την οποία θα προχωρήσει η απόκτηση επιθετικού σε περίπτωση που χαλάσει του Ντίας.

Η… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΕΤΙΤΣ

Δημοσιεύματα στη Σερβία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Πέταρ Σκούλετιτς της Λοκομοτίβ. Ο Σέρβος πέρασε από τη μεταγραφική λίστα της «Ένωσης» και το παρελθόν σε μια περίοδο που το κασέ του ήταν στα ύψη και ο δρόμος τον έβγαλε στη Ρωσία και στη Λοκομοτίβ με ένα μεγάλο ποσό.

Εκεί έπεσε… αφλογιστία με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να τον παραχωρούν ως δανεικό, η «Ένωση» ασχολήθηκε, όμως σε κάθε περίπτωση αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Ντίας που στην ΑΕΚ προκρίνουν. Από εκεί και πέρα υπάρχει και αγωνιστικό σκέλος το οποίο βρίσκει την ΑΕΚ ούσα στην 6η θέση στη Λεωφόρο να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό με τον προπονητή -κάτι παραπάνω από- μετέωρο και με την αυτοπεποίθηση να μη βρίσκεται σε καλά επίπεδα.

Το γεγονός ότι ούτε ο Παναθηναϊκός δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο για την αποψινή αναμέτρηση. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ κερδίσει ή δε χάσει η κατάσταση κάπως σώζεται -στο επίπεδο που είναι τώρα η ομάδα, γιατί γενικά δεν σώζεται- και αν χάσει υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και να χαθεί στην εσωστρέφεια στην οποία είναι ήδη βυθισμένη.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σκέψεις του Μοράις για το ματς το πράγμα είναι μάλλον ξεκάθαρο, με τον Μπάρκα να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, τους Κολοβέτσιο-Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τον Γκάλο στο δεξί άκρο.

Ο Σιμόες με τον Γιόχανσον θα είναι το δίδυμο στα χαφ με τον Πορτογάλο να είναι λίγο πιο πίσω κοντά στα στόπερ, με τον Σουηδό κολόνα και με τον Μάνταλο δίπλα με μια επιπλέον ελευθερία κινήσεων. Στα φτερά η ΑΕΚ -για πρώτη φορά- κατεβαίνει ταυτόχρονα με ό,τι καλύτερο διαθέτει από ακραίους με τον Πατίτο και τον Χριστοδουλόπουλο να μοιράζονται τις πλευρές και με τον Τόμας Πέκχαρτ (που σκόραρε δύο φορές την περασμένη εβδομάδα) στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Και ξαφνικά φαβορί η ΑΕΚ για Τζαβέλα
Ντίας: Κατάσταση lose-lose για την ΑΕΚ!
Βλέπει ως "εξάποντο" το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ο Μοράις
Το καλοκαίρι απέρριψε την ΑΕΚ για την Αγγλία και τώρα έμεινε άνεργος

News 24/7

24MEDIA NETWORK