O έλεγχος των δανεικών της ΑΕΚ

Ο έλεγχος των δανεικών της ΑΕΚ, οι οποίοι αν και δε συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες να συμμετέχουν στο ρόστερ της νέας περιόδου… υπάρχουν.

O έλεγχος των δανεικών της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική, η εικόνα της ομάδας έγινε… αγνώριστη λόγω της άφιξης αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τα "κιτρινόμαυρα" και πορεύτηκαν μαζί με την "Ένωση" στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Το περασμένο καλοκαίρι και ενόψει της παρουσίας της ΑΕΚ στη Football League, στο πλαίσιο του ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ αρκετοί ποδοσφαιριστές έφυγαν ελεύθεροι και κάποιοι άλλοι παραχωρήθηκαν ως δανεικοί.

Πρόκειται για τους Χριστόφορο Ντούμπερετ, Βασίλη Τσεβά, Λάμπρο Θαναηλάκη, Νικόλα Ζιβάνοβιτς, Νίκο Αργυρίου και Ορέστη Παληαρούτα. Αξίζει να αναφερθεί πως πέραν από τους Τσεβά και Αργυρίου οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν έχουν επαγγελματικά συμβόλαια γιατί παραχωρήθηκαν ως δανεικοί από την ΑΕΚ πριν από τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών που έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί:

Χριστόφορος Ντούμπερετ

Ημ/νία Γεννήσεως: 28/04/1994

Εθνικότητα: Κεντρικής Αφρικής Δημοκρ.

Θέση: Αμυντικός

Ομάδα: Τριγλία Ραφήνας

O έλεγχος των δανεικών της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Μετά από 6 μήνες παρουσίας στον Περαμαϊκό, ο Αφρικανός άσος της «Ένωσης» παραχωρήθηκε δανεικός στην Τριγλία Ραφήνας με την οποία μετράει φέτος 22 συμμετοχές. 19 για το πρωτάθλημα και 3 για το Κύπελλο. Πρόκειται για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που άρεσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στη Γ’ Εθνική, ωστόσο ο περιορισμός της ΑΕΚ στους ξένους και ένα πρόβλημα με το διαβατήριό του κατέστησαν αρκετά δύσκολο το να παραμείνει στην ομάδα.

Βασίλης Τσεβάς

Ημ/νία Γεννήσεως: 27/05/1995

Εθνικότητα: Ελλάδα

Θέση: Επιθετικός

Ομάδα: Ηρακλής Ψαχνών

O έλεγχος των δανεικών της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Από τους ποδοσφαιριστές που "έψησαν" τον Δέλλα λόγω του γεγονότος ότι έβρισκε δίχτυα (είχε σκοράρει τέσσερις φορές) στη Γ’ Εθνική. Το καλοκαίρι πήγε στη Νίκη Βόλου η οποία δεν τον υπολόγιζε και επέστρεψε στην ΑΕΚ. Ένας σοβαρός τραυματισμός τον έφερε πίσω και στη συνέχεια ο Έλληνας επιθετικός παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ηρακλή Ψαχνών. Με τη φανέλα του τελευταίου μετράει 7 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και ο αγώνας απέναντι στην "Ένωση" στις 19 Μαρτίου στο γήπεδο των Ψαχνών.

Λάμπρος Θαναηλάκης

Ημ/νία Γεννήσεως: 17/12/1995

Εθνικότητα: Ελλάδα

Θέση: Επιθετικός

Ομάδα: Ηλυσιακός

O έλεγχος των δανεικών της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρώτη προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα. Δεν κατάφερε να πάρει συμμετοχή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τα "κιτρινόμαυρα" της "Ένωσης". Φέτος αγωνίζεται ως δανεικός με τα… "κιτρινόμαυρα" του Ηλυσιακού και έχει σημειώσει 4 γκολ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος. Έχει και μία συμμετοχή (27 γκολ) και στο Κύπελλο στον μοναδικό αγώνα της ομάδας των Ιλισίων με τον Ιωνικό ο οποίος βρήκε νικητές τους Νικαιώτες με 1-2.

Νίκος Αργυρίου

Ημ/νία Γεννήσεως: 04/04/1994

Εθνικότητα: Ελλάδα

Θέση: Αμυντικός

Ομάδα: Επισκοπή

O έλεγχος των δανεικών της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Μέτρησε 11 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι αρκετά αθλητικός ποδοσφαιριστής και δόθηκε το περασμένο καλοκαίρι δανεικός στη Νίκη Βόλου προκειμένου να πάρει παιχνίδια. Με την ομάδα της Μαγνησίας πήρε μόλις 2 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και μετά την… απόσυρσή της, βρέθηκε στην Κρήτη, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Επισκοπής. Εκεί έκανε 10 συμμετοχές αντιμετωπίζοντας και την ΑΕΚ στο 0-2 την 1η Μαρτίου στο γήπεδο του Γάλλου, παίζοντας σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ορέστης Παληαρούτας

Ημ/νία Γεννήσεως: 06/08/1994

Εθνικότητα: Ελλάδα

Θέση: Μέσος

Ομάδα: Κηφισιά

O έλεγχος των δανεικών της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Έλληνας μέσος που γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1994 (δύο μέρες πριν η ΑΕΚ υποδεχτεί την Γκλασκόου Ρέιντζερς επικρατώντας με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια με δύο γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου), φόρεσε τη φανέλα της "Ένωσης" στη Γ’ Εθνική συμπληρώνοντας μαζί της 7 συμμετοχές για το πρωτάθλημα και μία για το ερασιτεχνικό Κύπελλο. Από το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Κηφισιά με την οποία μετράει 20 συμμετοχές. 16 για το πρωτάθλημα και 4 για το Κύπελλο.

Νικολα Ζιβάνοβιτς

Ημ/νία Γεννήσεως: 21/02/1996

Εθνικότητα: Ελλάδα

Θέση: Μέσος

Ομάδα: Αναγέννηση Ιεράπετρας

O έλεγχος των δανεικών της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο 19χρονος Ελληνοσέρβος μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα ωστόσο στο πρωτάθλημα μέτρησε μόλις τρεις συμμετοχές. Παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Αναγέννηση Ιεράπετρας όπου δεν παίζει παίζοντας μόλις σε τρεις αγώνες.

Άγνωστη η συνέχεια

Η συνέχεια της πορείας των δανεικών παραμένει άγνωστη, ωστόσο στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις περιπτώσεις. Βεβαίως κανείς δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι από τη στιγμή που οι απαιτήσεις του χρόνου αυξάνονται αισθητά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK