To... ιερό "11" και οι επόμενοι

Ο Σέρχιο Αραούχο ανακοινώθηκε ήδη από την ΑΕΚ και στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ εξετάζουν τη συνέχεια στη μεταγραφική περίοδο -αν υπάρξει αυτή- κάνοντας focus στην περίπτωση του Βινίσιους της Λάτσιο.

To... ιερό "11" και οι επόμενοι

O Σέρχιο Αραούχο ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΑΕΚ στην οποία θα αγωνίζεται σίγουρα μέχρι το προσεχές καλοκαίρι. Η προσθήκη στο θέμα του επιθετικού με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν στέφθηκε με επιτυχία, παίρνοντας έναν παίκτη κατά γενική ομολογία καλύτερο από αυτόν που προσπάθησε αλλά απέτυχε να πάρει.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Αραούχο δεν έβγαλε… είδηση, αφού ντρίμπλαρε την ερώτηση σχετικά με το πόσο μακροπρόθεσμα βλέπει την εμπειρία του στην Ελλάδα.

Όπως και να έχει, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι 100% στο χέρι των "κιτρινόμαυρων", ενώ υπάρχουν και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σχετικά με τη γρήγορη επιστροφή του στα Κανάρια Νησιά, καλό είναι να υπάρχει ένα μικρό καλάθι. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιστορία στην οποία η ΑΕΚ ποντάρει στο «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» ως προς την οπτική του ποδοσφαιριστή. Πάντως για τη συνέχεια της ιστορίας το καλοκαίρι θα παίξουν ρόλο αρκετά πράγματα.

Πρώτα-πρώτα πώς θα πάει ο Αραούχο εδώ, πώς θα προσαρμοστεί, ακόμα και το αν θα πιάσει ο Χαλίλοβιτς στη Λας Πάλμας.

Όπως και να έχει, σε πρώτη φάση σημασία έχει το σήμερα. Η ΑΕΚ έχει στη διάθεσή της έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, με ορισμένα κουσούρια τα οποία θα κληθεί να διαχειριστεί την κατάσταση προκειμένου να μη φανερωθούν.

Η συνέχεια στο θέμα του Αργεντίνου επί χόρτου, με τις καλές πιθανότητες και με την επιστροφή του "ιερού", για τους ΑΕΚτζήδες, "11" στην ημερήσια διάταξη της "Ένωσης". Είναι σημαντικό και αυτό, αν σκεφτεί κανείς (με όλο τον σεβασμό στο παιδί και στη συγκλονιστική προσπάθεια που έκανε στο πέρασμά του από την ομάδα) ότι ο προηγούμενος κάτοχος της πιο βαριάς φανέλας της ΑΕΚ μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΕΛΝΤΕΡ ΑΛΛΑ…

H περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα φαίνεται πως χάνει έδαφος για την ΑΕΚ, ωστόσο από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν την… παλεύει στο Ντουμπάι και η "Ένωση" είναι μία από τις λίγες ομάδες στις οποίες ο Πορτογάλος μπορεί (νομικά) να αγωνιστεί, υπάρχει μια πισινή ως προς τα συμπεράσματα. Κάτι άλλο προχωρημένο σε ότι αφορά τους εξτρέμ αυτή την ώρα δεν υπάρχει, όμως υπάρχει κινητικότητα.

Σοβαρή σκέψη επίσης υπάρχει και στο να γίνει προσθήκη αριστερού μπακ. Στην ΑΕΚ είδαν και απόειδαν αντιλαμβανόμενοι ότι είναι δύσκολο να πορευτούν με το δίδυμο Ντίντακ-Ντίας έστω και ποσοτικά, από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός δεν μπορεί να βγάλει ούτε ημίχρονο στις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε να αγωνιστεί. Από την άλλη ο Ντίντακ κάνει αρκετά πεσμένη χρονιά, όμως η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ του δίνει πόντους.

Η ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ

Η περίπτωση του Βινίσιους της Λάτσιο είναι μία από αυτές που ελκύουν την ΑΕΚ και δεν φαίνεται να είναι δύσκολο εγχείρημα το να αποκτηθεί, όμως ακόμα κι αν γίνει αυτό ενδεχομένως να μην αφορά το παρόν, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό αφού δεν έχει αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν.

Προπονείται με την ιταλική ομάδα η οποία κόντρα σε ότι συνήθιζε να κάνει δεν τον παραχώρησε δανεικό αυτή τη σεζόν, όμως δεν έχει παίξει κανένα αγώνα από τις 29 Μαϊου.

Το γεγονός ότι πρόκειται για επιθετικογενές μπακ, σε καλή ηλικία, με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι είναι κάτι που τράβηξε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της «Ένωσης» ωστόσο το αν υπάρξει συνέχεια στην ιστορία θα κριθεί λογικά το Σάββατο. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τη Λάτσιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και πρόκειται για μια περίπτωση εφικτή για την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Από τον Καπετάνο στον Αραούχο!
Ανακοίνωσε Αραούχο η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK