Ο Λεμονής "παίζει" με τη νοοτροπία ορισμένων και τον Ανσαριφάρντ

Ο Ολυμπιακός πάει "Καμπ Νου" και έπειτα υποδέχεται στην έδρα του τον ΠΑΟΚ στο σούπερ ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής. Ο Αλέξης Βιρβίλης τα βάζει κάτω και αναλύει τα βασικά στοιχεία στα οποία πάνω θα δουλέψει ο Λεμονής για το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Πώς ο Έλληνας τεχνικός θα εκμεταλλευτεί τα "κέρδη" από τη Νέα Σμύρνη.

Ο Λεμονής "παίζει" με τη νοοτροπία ορισμένων και τον Ανσαριφάρντ
EUROKINISSI

Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει μία εβδομάδα μπροστά του για να διορθώσει τα "κακώς κείμενα" της Νέας Σμύρνης ενόψει του πολύ κρίσιμου ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (22/10).

Έγινε σοφότερος ο Λεμονής από το ματς της Νέας Σμύρνης. Όταν φτάνει σε ένα σημείο να μην πανηγυρίζει όπως θα ήθελε ένα τρίποντο απέναντι στον Πανιώνιο, καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά...

Ο Λεμονής λοιπόν έμαθε πολλά από το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους". Έβγαλε κάποια συμπεράσματα που θα του φανούν χρήσιμα ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ναι μεν μεσολαβεί η εμπειρία του "Καμπ Νου", αλλά κανένας στο Ρέντη δεν τρέφει αυταπάτες. Αναγνωρίζουν ότι το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (18/10, 21.45) είναι μία καλή ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα της Super League Σουρωτή. Αρκεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στη Βαρκελώνη. Αν πραγματοποιήσει μία εμφάνιση αλά... Τορίνο, τότε θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα για τον Λεμονή και το επιτελείο του είναι να προετοιμάσουν τον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (22/10) με τους Θεσσαλονικείς. Η αποστολή δεν είναι εύκολη και ειδικά μετά τα όσα είδε το τεχνικό τιμ στη Νέα Σμύρνη...

Τι θέλει να αλλάξει κατά κύριο λόγο; Ιδού...

ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ο Λεμονής είχε μιλήσει για έλλειψη φρεσκάδας, αλλά και κακές τοποθετήσεις στη Νέα Σμύρνη, εξαιτίας των οποίων ο Πανιώνιος έφτασε στο σημείο να ισοφαρίσει σε 3-3.

Τι τον πείραξε; Σίγουρα η νοοτροπία ορισμένων παικτών που είχαν την εντύπωση ότι το ματς είχε τελειώσει στο 1-3. Λες και ο Ολυμπιακός έχει πείσει φέτος ότι μπορεί να υπερασπιστεί ένα υπέρ του σκορ με διαφορά δύο γκολ!

ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ο ΠΑΟΚ θα μοιάζει έως έναν βαθμό με τον Πανιώνιο. Δεν θα κατέβει στο "Καραϊσκάκης" με νοοτροπία Ατρομήτου. Δεν θα κατέβει δηλαδή με αμυντική συμπεριφορά, παρότι στον πάγκο του έχει έναν άνθρωπο (Λουτσέσκου) που φημίζεται για το αμυντικό στυλ ποδοσφαίρου.

Ο Λεμονής μετά τον Ατρόμητο είχε πει ότι βελτιώθηκε ο Ολυμπιακός στην ανασταλτική του λειτουργία, αλλά με τον Πανιώνιο εμφανίστηκαν ξανά οι... παιδικές ασθένειες που έχει εμφανίσει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Θα ρίξει λοιπόν πολύ μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά την Μπαρτσελόνα. Ή για να είμαστε ακριβείς, στις προπονήσεις της Παρασκευής (20/10) και του Σαββάτου (21/10) που θα του δοθεί η δυνατότητα να δουλέψει για τον ΠΑΟΚ.

Έπαθε... σοκ ο προπονητής των πρωταθλητών με τη συμπεριφορά της μεσοαμυντικής του γραμμής στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα στην Πλατεία. Και αν ο Πανιώνιος δεν κατάφερε στο τέλος να "τσιμπήσει" βαθμό από τον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ αν και εφόσον ξαναδώσουν οι "ερυθρόλευκοι" δικαιώματα...

Ο ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ

Ο Εμενίκε είχε τα... θεματάκια του την περασμένη εβδομάδα. Θα δούμε σήμερα (16/10) αν θα μπει στο αεροπλάνο για την Βαρκελώνη, αλλά – πιστέψτε μας – δεν έχει καμία σημασία αν θα παίξει ο Νιγηριανός ή ο Τζούρτζεβιτς στο "Καμπ Νου". Είναι ένα ματς που πολύ απλά δεν μπορεί να βγει κανένα απολύτως συμπέρασμα.

Αντιθέτως, από τη Νέα Σμύρνη βγήκαν ασφαλή συμπεράσματα. Όπως για παράδειγμα ότι υπάρχει... ζωή στον πλανήτη "φορ"!

Ο Ανσαριφάρντ έβγαλε από τη δύσκολη θέση τον Λεμονή. Ο Έλληνας τεχνικός προβληματιζόταν για το πώς θα εμφανιζόταν ο Ιρανός μετά από 50 μέρες απουσίας από τη δράση με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μια χαρά τα πήγε ο Ανσαριφάρντ στη Ν. Σμύρνη και αυτομάτως θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν ο Εμενίκε είναι 100% καλά...

Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Το ξέρει εκ των προτέρων ο Λεμονής ότι δεν μπορεί να βελτιώσει τον Ολυμπιακό σε μεγάλο βαθμό. Κάποιες μικρές πινελιές μπορεί να βάλει. Π.χ. για τα φρέσκα πόδια των παικτών τι να κάνει; Δυστυχώς θα πρέπει να έχει υπομονή ο κόσμος.

Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος ότι ο Ολυμπιακός που είδε στα τελευταία λεπτά με την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, θα δει πιθανότατα και με τον ΠΑΟΚ ως προς το κομμάτι της κόπωσης.

Οπότε θα χρειαστεί να δουλέψει για να βρει έναν τρόπο να διαχειριστεί το πολύ κακό διάστημα στο τελευταίο 20λεπτο που έχει πλέον σε κάθε αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK