Εντόπισε το πρώτο πρόβλημα ο Λεμονής!

Η φυσική κατάσταση των παικτών είναι ένα "θέμα" που απασχολούσε τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα και απ’ ό,τι φαίνεται απασχόλησε χθες (27/3) για τα καλά και τον 57χρονο τεχνικό.

Εντόπισε το πρώτο πρόβλημα ο Λεμονής!

Είχε ακούσει πολλά ο Λεμονής προτού αναλάβει για τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Είχε ακούσει για "θέματα" με τις αντοχές και τη φυσική κατάσταση των παικτών. Είχε ακούσει για ποδοσφαιριστές που έχουν φτάσει στα όριά τους.

Όλο το προηγούμενο διάστημα λοιπόν, ο 57χρονος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του κάθισε και ασχολήθηκε κυρίως σε αυτό το κομμάτι. Πήρε τους φακέλους των παικτών, τους μελέτησε, έγιναν οι απαραίτητες μετρήσεις, έγιναν κατ’ επέκταση και οι απαραίτητες αξιολογήσεις…

Είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση των παικτών. Ο Μπέντο τους είχε ξεζουμίσει, έβαζε τους ίδιους και τους ίδιους, ενώ όσοι ήταν μονίμως στην εξέδρα έμειναν εκτός αγωνιστικού ρυθμού, με αποτέλεσμα να χρήζουν τώρα και μία διαφορετικής μεταχείρισης.

Η χθεσινή μέρα (27/3) πάντως στο Ρέντη είχε ιδιαίτερη σημασία. Προφανώς και σημαίνει πολλά η απόφαση του Λεμονή να βγει όλο το πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Προφανώς και κάτι εντόπισε ο 57χρονος τεχνικός. Δεν του ήρθε ξαφνικά στο μυαλό να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τομέα. Αν ήταν όλα καλά κι ωραία, θα έμπαινε κατευθείαν στο… ψητό. Θα έμπαινε κατευθείαν σε ασκήσεις τακτικής, ειδικά από τη στιγμή που επέστρεψαν και οι διεθνείς με την Εθνική μας ομάδα.

Ο Λεμονής όμως προτίμησε να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες έκαναν αρκετό γυμναστήριο, θυμήθηκαν κάτι από… Ζέεφελντ (σε μικρογραφία φυσικά) και αυτό είχε ως σκοπό να διορθωθεί ό,τι μπορούν να προλάβουν.

Οι υποχρεώσεις τρέχουν από το Σάββατο (1/4), καθώς μετά τον Πλατανιά έρχονται διαδοχικά ματς ανά τρεις-τέσσερις μέρες με Κέρκυρα (εκτός), Λεβαδειακό (εκτός) και ΑΕΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Και στη συνέχει ακολουθεί η διακοπή του Πάσχα, όπου εκεί ο Λεμονής δεν πρόκειται να τους χαριστεί. Θα δουλέψει και την περίοδο των εορτών μαζί τους. Το πολύ-πολύ να ξεκουραστούν Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα.

Από τη στιγμή που μπροστά τους οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ και σε περίπτωση πρόκρισης τον τελικό του Κυπέλλου, ο Λεμονής θα τους «γκαζώσει» για τα καλά, ώστε να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και έτοιμοι για να κατακτήσουν το νταμπλ.

Πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση είχε λοιπόν η χθεσινή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες. Δεν αποκλείεται σήμερα (28/3) να έχει και τακτική, αλλά και φυσική κατάσταση. Να τα συνδυάσει και τα δύο ο Λεμονής. Θα φανεί τις επόμενες ώρες. Η ουσία είναι ότι σαν να φαίνεται ότι το πρώτο πρόβλημα το εντόπισε ο 57χρονος τεχνικός και προσπαθεί με το «καλημέρα» να βρει άμεσα λύση…

News 24/7

24MEDIA NETWORK