Ο κρυψίνους Μπέντο και ο Μάριν που ετοιμάζεται!

Τα έχει μπερδέψει ο Πορτογάλος τεχνικός στο Ρέντη σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (2/3). Γιατί ο Γερμανός μεσοεπιθετικός μπορεί να βγει ξαφνικά από τη ναφθαλίνη. Χάνει Βιάνα για δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός.

Ο κρυψίνους Μπέντο και ο Μάριν που ετοιμάζεται!

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ανακοίνωση της αποστολής για τη ρεβάνς του Περιστερίου από τον Μπέντο. Σε λίγες ώρες, το μεσημέρι της Τετάρτης (1/3) δηλαδή, ο Πορτογάλος τεχνικός θα γνωστοποιήσει στους ποδοσφαιριστές του σε ποιους θα ποντάρει για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Στις αρχές της εβδομάδας υπήρχε μία αίσθηση ότι θα πήγαινε με τα "βαριά χαρτιά" κόντρα στους Περιστεριώτες. Όσο κυλούν οι μέρες και οι ώρες όμως, σαν να φαίνεται ο Μπέντο να λαμβάνει σοβαρά υπόψη κάποιους άλλους παράγοντες. Όπως για παράδειγμα τα σημάδια κόπωσης που έχει εντοπίσει σε αρκετούς από τους βασικούς του.

Τα... λαμπάκια της βενζίνης έχουν ανάψει για τους Σεμπά, Φορτούνη και Ελιουνούσι. Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποιος (ή κάποιοι) από τους τρεις να πάρει ανάσες στο Περιστέρι. Για παράδειγμα ο Ελιουνούσι είναι βασικός υποψήφιος. Το θέμα είναι όμως ποιος θα τον αντικαταστήσει. Το μυαλό των περισσότερων πάει στον Ανδρούτσο ή στον Μανθάτη.

Υπάρχει ωστόσο και ο Μάριν. Ένας Μάριν που ειδικά την Τρίτη (28/2) ακουγόταν πολύ έντονα ότι σε αυτή την τριάδα αγώνων με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Πιθανότατα αύριο (2/3) στο Περιστέρι. Αυτή – επαναλαμβάνουμε είναι η αίσθηση που επικρατούσε στο Ρέντη.

Το αν θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους όσοι το ισχυρίζονται, είναι κάτι που θα φανεί στην ανακοίνωση της αποστολής. Από την άλλη, δεν γίνεται να παραβλέψουμε ότι αρκετοί εκτιμούσαν ότι στο τέλος μπορεί να ξεκινήσει κιόλας κόντρα στον Ατρόμητο!

Σε γενικές γραμμές ο Μπέντο μάς έχει μπερδέψει. Θα πάει με τους θεωρητικά βασικούς στο Περιστέρι; Θα κάνει "λίφτινγκ" στην ενδεκάδα για να έχει τα βαριά του όπλα όσο το δυνατόν πιο φρέσκα στην Τούμπα; Οι περισσότεροι κλείνουν προς το δεύτερο σενάριο, μιας και ο Μπέντο σαν να ρίχνει περισσότερο βάρος στο να εξασφαλιστεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Αυτό είναι που τον "καίει".

Και συν τοις άλλοις, το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι και ιδιαίτερο. Δεν είναι μόνο το όνομα του αντιπάλου που από μόνο του ιντριγκάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι και τέσσερις μέρες πριν από την Μπεσίκτας. Θέλουν στο Ρέντη να πάνε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι στην πρώτη "μάχη" με τους Τούρκους και για αυτό το λόγο σαν να δίνεται μία εντύπωση ότι στο Περιστέρι θα δούμε περισσότερες "ρεζέρβες" απ' ό,τι στην ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Για να δούμε...

Σίγουρα, η σημερινή (1/3) προπόνηση θα δείξει πολλά, αφού είναι και η μοναδική στην οποία θα προχωρήσει σε δοκιμές ενόψει Ατρομήτου. Μια προπόνηση που πραγματικά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως φυσικά και οι 18 που θα μπουν στο πούλμαν για το Περιστέρι.

ΧΑΝΕΙ ΒΙΑΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ

Και μέσα σ' όλα, εκεί όπου όλοι χρειάζονται και όλοι με τον τρόπο τους μπορούν να βοηθήσουν, προέκυψε το θέμα με τον Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος τραυματίστηκε στα πλευρά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον για τα ματς με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον υπολογίζει ο Μπέντο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μπορεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες και ίσως χρειαστεί και λίγο παραπάνω! Οπότε, αναγκαστικά θα πάει με τους Μποτία - Ντα Κόστα, από πίσω θα είναι ο Ρέτσος που υπολογίζεται πλέον περισσότερο ως αμυντικό χαφ και ακολουθεί στο τέλος και ο Νικολάου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK