Από το… 2020 στην Κ20 ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει μετά από 22 μήνες στην Κ20 του ΠΑΟΚ, με το… πρώτο ανάθεμα όλων όσων έχουν συμβεί από το βράδυ της Δευτέρας να πέφτει πάνω του, από τους Μίχελ και Ίβιτς, που πήραν την “ψήφο εμπιστοσύνης“ του Ιβάν Σαββίδη αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Από το… 2020 στην Κ20 ο Τζαβέλλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ "ενημερώθηκε οτι τα προπονείται με την Κ20 για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας" όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 12:30 από τους ανθρώπους του Δικεφάλου του βορρά, και αυτά ήταν τα πρώτα απόνερα των όσων είπε ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου. Όσες ”παραβιάσεις εσωτερικού κανονισμού” και αν χρεωθούν στον Γιώργο Τζαβέλλα, δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην συνδυάζει τα λεγόμενα του Ίβιτς με την αποπομπή του από την πρώτη ομάδα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας που πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο Γιώργος Τζαβέλλας που πριν από λίγους μήνες αναφερόταν με κολακευτικά λόγια στον Βλάνταν Ίβιτς που “τον βελτίωσε ως αθλητή” όταν τον είχε προπονητή στην Κ20 που τον είχε στείλει ο Άγγελος Αναστασιάδης, που “απορρόφησε τους κραδασμούς στα αποδυτήρια. Και φτάσαμε στην πρωτιά στα πλέι οφ” που είχε πει ο Τζαβέλλας για τον Ίβιτς στο φινάλε της περσινής σεζόν.

ΠΟΛΛΑ ΣIΡΙΑΛ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε το βράδυ της Δευτέρας για παίκτες που "μπορούν αλλά δεν θέλουν", και μας προέτρεψε να δούμε όλα τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Και την επόμενη ημέρα έρχεται η συγκεκριμένη είδηση για τον "υποβιβασμό" του Τζαβέλλα στην δεύτερη ομάδα. Το καλοκαίρι, που ο ΠΑΟΚ αναζητούσε στόπερ, έγιναν πολλά…. σίριαλ. Το πρώτο ήταν η ανανέωση του Μιγκέλ Βίτορ, που δεν έγινε ποτέ. Το δεύτερο ήταν ο αριθμός των στόπερ που θα αποκτηθούν, καθώς έγινε αρκετή συζήτηση για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλυμμένος με τον Κρέσπο, και στην συνέχεια το θέμα του συμβολαίου του Τζαβέλλα που έληγε το καλοκαίρι και με βάση την ανανέωση που του έγινε, λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Μέσα σε όλα, υπάρχει και ο Βλάνταν Ίβιτς που έχει βασικό και αναντικατάστατο τον Γιώργο Τζαβέλλα, και δικαιολογημένα. Ο Τζαβέλλας έχει κάνει εξαιρετική σεζόν πέρυσι, και συνέχισε στο ίδιο τέμπο και φέτος. Είναι ο καλύτερος αμυντικός του ΠΑΟΚ εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο. Αυτό, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Πως το είπε ο Ίβιτς στην συνέντευξη Τύπου; “Δεν λέω οτι κάποιοι δεν μπορούν. Μπορεί να μη θέλουν”. Θέλοντας και μη, η σύνδεση γίνεται αυτόματα.

Με την "βόμβα" που πέταξε το βράδυ της Δευτέρας ο Ίβιτς, θα αρχίσουν να έρχονται πολλά στην επιφάνεια. Υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται πως ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν ήταν άρρωστος αλλά κόπηκε για άλλους λόγους από την αποστολή του αγώνα με την Φιορεντίνα στην Ιταλία. Η κατάσταση θυμίζει τους ψαράδες που "ψαρεύουν" με δυναμίτη, τον οποίο τον ρίχνουν στην θάλασσα, και μετά περιμένουν να ανέβουν τα ψόφια ψάρια στην επιφάνεια. Έτσι και τώρα με την "βόμβα" Ίβιτς, πολλά… ψάρια να ανέβουν στον αφρό.

Μπορεί να φταίει μόνο ένας; Όχι. Και όχι διότι αυτός ο παίκτης δεν έγινε από μόνος του αρχηγός, δεν ανανέωσε από μόνος του… Μπορεί να σταθεί ως προπονητής στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ίβιτς, απέναντι στους παίκτες μετά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου; Δύσκολα.

Και δύσκολα διότι θα πρέπει όλους, έναν προς έναν να τους "κερδίσει" για να γίνουν όλοι ένα. Έχουμε πλέον "ποτιστεί" όλοι, μηδενός εξαιρουμένου από αυτά που είπε ο Ίβιτς, που ό,τι θα συμβαίνει στα παιδιά του ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής, θα το βλέπουμε από 17 ριπλέι. Τι μένει; Όχι και πολλά, όρθια τουλάχιστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ίβιτς έστειλε στη δεύτερη ομάδα τον Τζαβέλλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK