Τα... στήνουμε για μια κόντρα;

Ο Αντώνης Τσακαλέας ακούει "Τρύπες" και το άλμπουμ "Κράτα το σώου μαϊμού" με σκοπό να αντέξει τα όσα θα συμβούν και γραφτούν στα πλέι οφ. Αλήθεια, αντέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα όσα συνέβησαν, Κυριακή - Τέταρτη αγώνες μεταξύ των "μεγάλων";

Τα... στήνουμε για μια κόντρα;
aek paok panathinaikos

Με μαθηματική ακρίβεια, πηγαίνουμε κατά εκεί. Τι πηγαίνουμε δηλαδή... Φτάσαμε ήδη. Είτε μπεις σε φόρουμ στο οποίο συνυπάρχουν οπαδοί των μεγάλων ομάδων, είτε βάλεις κάτω τις ανακοινώσεις των μεγάλων ομάδων και τις διαβάσεις, καταλαβαίνεις πως αρχίζει η εποχή της καταμέτρησης. Τι μετράμε; Ο καθένας μετράει τη... καμπούρα του άλλου. Λαμπρά! Και η ζωή συνεχίζεται. Ούτε καν η σεζόν δεν έχει τελειώσει...

"ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ...."

Χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι συνεταιρίζονται, κάποτε, οι κόκκινοι, οι κίτρινοι και οι ασπρόμαυροι φώναζαν για τις διαιτησίες που είχαν οι πράσινοι. Μετά οι κόκκινοι, οι πράσινοι και οι ασπρόμαυροι φώναζαν για τις διαιτησίες που είχαν οι κίτρινοι. Μετά οι πράσινοι, οι κίτρινοι και οι ασπρόμαυροι φώναζαν για τις διαιτησίες που είχαν οι κόκκινοι. Και τώρα οι κόκκινοι, οι πράσινοι και οι κίτρινοι φωνάζουν για τις διαιτησίες που έχουν οι ασπρόμαυροι.

Γι' αυτό σας λέω... Πάμε, λοιπόν με δεδομένο το τελευταίο δείγμα γραφής. Τις φωνές Αθήνας και Πειραιά για τις διαιτησίες των Θεσσαλονικών της παρέας. Και τι είπαν, πάνω – κάτω οι Θεσσαλονικείς; Έτσι όπως το εισπράττω, δεν τους το χρεώνω, αλλά από το βράδυ του Σαββάτου, αυτό νιώθω. “ Ναι; Σοβαρά; Τα στήνουμε αυτά που λέτε ότι είναι “λερωμένα” για μια κόντρα; ”. Και θα γυρίσω στην εφηβεία μου, θα βάλω να ακούσω “Τρύπες”... “Ξελόγιασέ μας, ταξίδεψέ μας, ταξίδεψέ μας. Ταξίδεψέ μας στην σπασμένη σου φλέβα, πότισε μ’ αίμα όσους πληρώσαν να πιουν. Δε μας χορταίνεις μαϊμού, δεν μας χορταίνεις, θέλουμε κι άλλο ψέμα, κι άλλο ψέμα. Πριν ξεψυχήσεις, πριν χαθείς ξελόγιασε μας”.

ΟΡΙΑΚΑ ΜΑΤΣ ΤΕΤΑΡΤΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ

Τα μεθεόρτια της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκαν, και πάμε για τα πλέι οφ. Μάλλον, πάμε για πλέι οφ ως έχει, με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό ΑΕΚ και Πανιώνιο. Το αντέχουμε; Μια χαρά το αντέχουμε. Και οι ομάδες το αντέχουν, και οι οπαδοί το αντέχουν, οι δημοσιογράφοι αντέχουν δεν αντέχουν είναι εκεί και καταγράφουν. ΟΚ, το ποδόσφαιρο δεν αντέχει, αλλά όχι πως το ρώτησε κανείς. Τα ματς των πλέι οφ θα είναι Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή. Μυρίζει πανηγύρι. Ο ΠΑΟΚ αντέχει; Ο Σαββίδης αντέχει; Και για να έχουμε καλό ερώτημα, οι εκλογές της ΕΠΟ, αργούν; Άντε, κρεμόμαστε από το αποτέλεσμά τους. Όχι για τον νικητή, αλλά για την διαμόρφωση του μπλοκ των χαμένων. Εκεί είναι το “ζουμί”. Διότι στο φινάλε, άλλη συμμαχία ξεκίνησε και άλλη θα γίνει.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΜΑΓΚΕΣ"

Το κύπελλο είναι ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίπλα στα υπόλοιπα έξι τρόπαια. Αυτά είναι όλα και όλα. Επτά στο ποδόσφαιρο, όλα αριθμημένα με μια περίεργη... σειρά. 200-1 κύπελλο, 197-2 κύπελλο, 200-3 κύπελλο, 197-4 κύπελλο, 198-5 πρωτάθλημα, 197-6 πρωτάθλημα, 201-7 κύπελλο. Τα πλέι οφ είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ. Αν πέρυσι ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη και ενώ ξεκίνησε από την τελευταία θέση, τερμάτισε πρώτος, τώρα, καλείται από την πρώτη θέση, και την μέθη του κυπέλλου, να βγει πρώτος.

Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να νικήσει τον εκτός έδρας ΠΑΟΚ. Δεν του φτάνουν τρεις νίκες στην Τούμπα. Και στις δυο από τις τρεις έδρες, του τα... έχουν μαζεμένα. Στα πλέι οφ, Ίβιτς και παίκτες καλούνται να γίνουν, εκτός από κυπελλούχοι, και μάγκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK