Το... sms του Πέλκα στον Ίβιτς

Ο αρχικά παροπλισμένος και στη συνέχεια τραυματίας Πέλκας,αρχικά φώναξε "κόουτς, είμαι και εγώ εδώ" μέσα στην εβδομάδα μέσω δηλώσεων, και το απόγευμα του Σαββάτου το... είπε και με το γκολ που πέτυχε στο φιλικό με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Το... sms του Πέλκα στον Ίβιτς

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έστειλε το μήνυμά του στον Βλάνταν Ίβιτς, και καλείται να...ξεκινήσει μιας και οι υπόλοιποι έχουν σταματήσει.

Ο ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά έχει κάθε δίκιο να προβληματίζεται με τη φτωχή συνδρομή των παικτών του άξονα τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία. Οι αριθμοί τα λένε όλα, καθώς μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα, οι παίκτες που αγωνίζεται στις θέσεις "8" και "10" έχουν προσφέρει όλο και όλο ένα γκολ και μια ασίστ σε οκτώ αγωνιστικές. Τόσο το γκολ όσο και την ασίστ τα έχει "γράψει" ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα παιχνίδια με Παναιτωλικό (άνοιξε το σκορ στο 2') και Ηρακλή (έδωσε την ασίστ στον Γκάρι Ροντρίγκες στο 3'). Η μη συμμετοχή του άξονα στο επιθετικό παιχνίδι έχει προβληματίσει τον Ίβιτς, που για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπάθησε να στηριχθεί, αλλά και να στηρίξει τον Μπίσεσβαρ, κάτι που ουσιαστικά... πλήρωνε ο Πέλκας, με τον 22χρονο να μένει είτε στον πάγκο, είτε και εκτός αποστολής, ειδικά σε παιχνίδια στα οποία ο Ίβιτς ξεκινούσε με 4-3-3 και επέλεγε να έχει τον Μπίσεσβαρ στον πάγκο σε περίπτωση που ήθελε να γυρίσει σε 4-2-3-1.

Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ

Η αδυναμία του Μπίσεσβαρ να έχει συνέχεια στην απόδοσή του, μετά από όποια παιχνίδια είχε καλό πρόσωπο έκανε τον Ίβιτς να αναθεωρεί και να σκέφτεται τον Πέλκα, που στάθηκε άτυχος καθώς ο τραυματισμός τον κράτησε για δυο εβδομάδες εκτός δράσεις και μάλιστα σε διάστημα με διαδοχικά παιχνίδια για τον Δικέφαλο του βορρά στα οποία, αν ήταν υγιής, θα έπαιρνε την ευκαιρία του.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Η πρώτη ευκαιρία δόθηκε στον Πέλκα - που μέχρι στιγμής έχει μόλις τρεις συμμετοχές (δυο στο πρωτάθλημα και μια στο Γιουρόπα Λιγκ) ήρθε το Σάββατο, στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Πανσερραϊκό, εκεί που ο 22χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε με κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ στη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0. Ο Πέλκας πάτησε περιοχή, και έγινε η έξτρα επιλογή του Μάτος που βρέθηκε στα δεξιά και έκανε μια σέντρα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής.

Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του στο "Αρτέμιο Φράνκι". Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε χρησιμοποιήσει τον Πέλκα στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στην Τούμπα, και πλέον αρχίζει και σκέφτεται μήπως το επαναλάβει και στην Ιταλία, κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αλλά πλέον μπαίνει στην συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Σαββίδης τελειώνει τον Μίχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK