Δουλειές με φούστες
Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη ηρωισμού η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στον Μπέο τετραετή στέρηση αθλητικών δικαιωμάτων για “δυσμενείς κρίσεις” μετά τον αγώνα Βόλου-Παναθηναϊκού. Γενναία απόφαση γενναίων δικαστών. Δεν φοβήθηκαν ούτε τον όγκο ούτε το -ειδικό και σωματικό- βάρος του Αχιλλέα, που στριμώχνονται τελευταία στη “στενή” του Ναυπλίου.
Υποθέτουμε ότι η έκδοση της απόφασης για αθλητικό αδίκημα το οποίο τελέστηκε πριν από 2,5 μήνες σκόνταφτε τόσον καιρό στο χρονοβόρο των διαδικασιών που συχνά χαρακτηρίζουν τις επιτροπές της ΕΠΟ. Οτι, δηλαδή, αν δεν υπήρχε αυτό το εμπόδιο, η απόφαση θα είχε ληφθεί πριν από τη σύλληψη και φυλάκιση του Μπέου. Και ότι θα ήταν το ίδιο αυστηρή.
Απονέμουμε τα εύσημα στους δικαστές της ΕΠΟ που τίμησαν τα παντελόνια τους καταδικάζοντας εκ του ασφαλούς τον Μπέο. Αδιαφορούμε για τους κακεντρεχείς που, επικαλούμενοι το παράδειγμα της εισαγγελέως Παπανδρέου, ισχυρίζονται ότι οι αντρικές δουλειές γίνονται και με φούστες.