Φουλ για σεντόνι

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Καραϊσκάκη, ο Παναθηναϊκός οδεύει για το Τσάμπιονς Λιγκ! Το ρεκόρ των 5 συνεχόμενων νικών, η ελληνική 11αδα και η μάχη της αδειοδότησης. Σχόλιο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Φουλ για σεντόνι
INTIME SPORTS

Οι "πράσινοι" συνεχίζουν την πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο και έφτασαν τις 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έπιασαν τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο στη 2η θέση και επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις. Ένα σερί που ξεκίνησε με το 0-3 στο Καραϊσκάκη σε βάρος του Ολυμπιακού και συνεχίστηκε με το 4-1 επί του Αρη, το 0-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, το 3-1 με τον Απόλλωνα και το 3-0 με την Καλλονή.

Το "καταστροφικό" ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έκανε σερί 5 νικών στο πρωτάθλημα ήταν τη σεζόν 2011-2012, μετά το "καταστροφικό" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική που διεκόπη, με την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα να ολοκληρώνει την κανονική περίοδο στη Σούπερ Λίγκα με νίκες επί των ΟΦΗ-Αρη-Πανιωνίου-Αστέρα Τρίπολης-Παναιτωλικού. Μάλιστα στη συνέχεια κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ απέναντι σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-Ατρόμητο.

Με 9 Έλληνες...

Το ροτέισον που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου στα τελευταία παιχνίδια λειτούργησε θετικά, αφού η ομάδα έβγαλε και πάλι ενέργεια μέσα στο γήπεδο με πολλές φάσεις απέναντι στην Καλλονή, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 9 Έλληνες στην 11αδα! Κάτι σπάνιο και ωραίο!

Ο 20χρονος επιθετικός Νίκος Γιαννιτσάνης που έκανε το ντεμπούτο του με την "πράσινη'' φανέλα έγινε ο 27ος παίκτης που παίρνει φέτος χρόνο συμμετοχής από τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ ο Θανάσης Ντίνας με το πρώτο του γκολ, έγινε ο 13ος παίκτης που βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το crash test

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αποτελεί ''crash test'' ενόψει πλέι οφ, ενώ στη συνέχεια οι "πράσινοι" θα φιλοξενήσουν τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο (6/4) και θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη στα Πηγάδια (13/4), πριν από τον καθοριστικό δεύτερο ημιτελικό με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο για το κύπελλο (16/4).

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό, αφού θα κριθεί τόσο η συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου στη ρεβάνς με τους Κρητικούς όσο και η συμμετοχή του στα πλέι οφ με την εξέταση του φακέλου του από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ...

Ο Παναθηναϊκός είναι με διαφορά η ομάδα με τη μεγαλύτερη βελτίωση στο πρωτάθλημα και δείχνει ικανή να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

*** Δείτε την εκπομπή Super BALL με σχόλια και ανάλυση από το ματς του Παναθηναϊκού με την Καλλονή:

Διαβάστε ακόμη:

Σπυρόπουλος: "Η ομάδα πάνω απ' όλα"

Καρέλης: "Μερικές φορές δεν είμαστε συγκεντρωμένοι"

Αναστασίου: "Η ομάδα ωριμάζει"

Παναθηναϊκός - Καλλονή 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK