Ο "πράσινος" Ζλάταν

Ο Μάρκους Μπεργκ αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά στο τριφύλλι και ετοιμάζεται να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα, οδηγώντας το τριφύλλι στην κατάκτηση της 2ης θέσης και του κυπέλλου, ενώ ανοίγει το δρόμο για την έλευση και άλλων ποιοτικών παικτών το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει για τον Ιμπραίμοβιτς του Παναθηναϊκού!

Ο "πράσινος" Ζλάταν
INTIME SPORTS

Από το νταμπλ του 2010 με τον Τζιμπρίλ Σισέ ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον ηγέτη για την επιθετική του γραμμή και όχι μόνο. Τέσσερα χρόνια μετά τον βρήκε στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ και ο Σουηδός φορ με τα γκολ αλλά και τις ασιστ του, οδηγεί εκ του ασφαλούς το τριφύλλι.

Ο 27χρονος επιθετικός αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά στους "πράσινους", επέστρεψε στην εθνική Σουηδίας την περασμένη Τετάρτη παίζοντας ως δίδυμο με τον Ζλάταν στην επίθεση στο φιλικό με την Τουρκία και δείχνει έτοιμος να σηκώσει στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό και να τον απογειώσει με την κατάκτηση του κυπέλλου και της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπεργκ έχει την χρυσή ευκαιρία να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με το χατ τρικ σε βάρος του Άρη είναι πλέον στη δεύτερη θέση του πίνακα με 13 γκολ, όσα έχει και ο Σολάρι της Ξάνθης, με τον Μήτρογλου στα 14, ενώ ακολουθούν Σαβιόλα και Δ.Παπαδόπουλος με 11.

Ο Σουηδός επιθετικός δείχνει "ζεστός" ενόψει κυπέλλου και πλέι οφ και ο Παναθηναϊκός φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο του στη φετινή σεζόν με το 0-3 στο Καραϊσκάκη σε βάρος του Ολυμπιακού και με το 4-1 επί του Άρη στη Λεωφόρο. Ο Μπεργκ έχει δείξει με την απόδοση του ότι αποτελεί βαρόμετρο για τον φετινό Παναθηναϊκό και o ίδιος διψά για να πάρει έναν τίτλο με το τριφύλλι!

Παράλληλα ανοίγει το δρόμο για την έλευση και άλλων ποιοτικών παικτών το καλοκαίρι. Τα παραδείγματα του Μπεργκ και του Πράνιτς που επέστρεψαν σε Σουηδία και Κροατία αντίστοιχα μέσω των εμφανίσεων τους με τον Παναθηναϊκό, θα αποτελέσουν το καλύτερο διαπραγματειτικό ατού για τους Νταμπίζα-Αναστασίου το καλοκαίρι.

Και αν μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την αδειοδότηση με την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα υπάρξει η ευκαιρία για την αλλαγή επιπέδου στην ομάδα. Διότι ουσιαστικά χρειάζονται 3-4 μεταγραφές το καλοκαίρι αλλά με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός-Άρης 4-1

Χατ τρικ μετά από 5 χρόνια

Ο Μπεργκ και ο... Βλάοβιτς

Αναστασίου: "Δεν πέσαμε στην παγίδα όπως έγινε με τον Εργοτέλη"

Νάνο: "Θέλαμε όπως στο ντέρμπι"

Ζέκα: "Με την ίδια φιλοσοφία μέχρι τέλους"

News 24/7

24MEDIA NETWORK